Citeste si tu regulamentul forumului, noi nu dam curs acestui tip de discutii. Daca vrei sa vorbesti despre modare, vezi in aria bazar sunt cei care se ocupa cu asa ceva (ex: Donely) si ii intrebi pe ei.
Citeste si tu regulamentul forumului, noi nu dam curs acestui tip de discutii. Daca vrei sa vorbesti despre modare, vezi in aria bazar sunt cei care se ocupa cu asa ceva (ex: Donely) si ii intrebi pe ei.
L-a citit de n-a mai putut...a deschis thread separat
De curiozitate intreb, care e rolul butonului de langa porturile usb de pe fata la versiunea slim ?
Cred ca te-ai ratacit cam mult prin detalii si nu s-a obosit nimeni sa descifreze "scrisoarea"
Eu unul nu stiu la ce intrebare sa-ti raspund, la treaba cu paypal, la treaba cu regiunile, la locatia contului, la faptul ca te-ai logat numai web...![]()
Good News:
Hello!
Thank you for participating in the Xbox LIVE Region Change Pilot program. The pilot has now ended, and the ability to change regions is now open to non-pilot participants.
If you have not already done so, you may now change the region of your Xbox LIVE account.
Please read the following support page carefully before migrating your account, as a change in region may affect the capabilities of your account and your ability to access downloaded content: Region Change Xbox | Consequences of Changing Xbox Region - Xbox.com
To proceed to migrate, click on this link: https://live.xbox.com/AccountMigration.
The service request that was previously opened with Xbox Customer Support to assist with region change will be closed, but if you encounter any issues, please contact us via Contact Us - Xbox.com and we will be glad to help.
Best regards,
Xbox Customer Support
Probabil inseamna si aia dar e mult mai utila chestia asta pentru cei care au cont pe US si vor sa treaca pe UK, de ex.![]()
Nu o sa ma mut pana nu devine "oficial" si totul full. Am contul pe UK si nu pot sa downloadez unele chestii de pe marketplace (seriale, filme, demo-uri la CoD) si daca ma mut pe RO poate nu o sa mearga sa downloadez alte chestii pe care le pot downloada acum![]()
Far Cry 2 & Ghost Recon Advanced Warfighter Xbox 360 | ALTEX
---------- Post added 24-01-2013 at 10:42 PM ----------
Medal of Honor - Limited Edition - XBOX360 | ALTEX
Ma intereseaza si pe mine un link sau o sectiune din acest forum unde gasesc vanzatori seriosi de jocuri bune pt xbox 360 la un pret rezonabil, mi se par prea exagerate preturile din magazine ( 200 de lei lol in ritmu asta in cateva luni cumpar alte 2 console)). Deci un link ar fi bun, multumesc foarte mult! (prin seriosi ma refer fara tzepari stilu romanesc)
Sau poți intra în secțiunea bazar unde își vând toți jocurile și te uiți pe profilul vânzătorului la feedback score.
Bookmarks