O intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Chipul squirt 360 + programmerul aditional functioneaza pe un jasper cu dash 16203 si mnf 25 sept 2009? Vreau sa ii fac rgh si as vrea sa stiu daca pot cu squirt 360 sau am nevoie de altceva?
O intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Chipul squirt 360 + programmerul aditional functioneaza pe un jasper cu dash 16203 si mnf 25 sept 2009? Vreau sa ii fac rgh si as vrea sa stiu daca pot cu squirt 360 sau am nevoie de altceva?
Pana' mea chiar nu citeste nimeni regulamentul ? Nu se discuta despre modari, warez, torrent, chipuri ....etc aici pe forum. Dar totusi ca sa nu fac bad post iti recomand sa cauti userul ''Donely'' pe aria bazar a forumului si sa incerci sa dicuti cu el, el e cel mai tare modder din tara si daca il convingi te poate ajuta, chiar si cu un sfat. Urmatorul ar fi GODZILLA tot pe aria bazar dar s-ar putea sa nu fi lucrat cu Squirt 360+
Am incercat sa fac versiunea IMars de la Gears Judgement cu metoda asta, si nu merge. Mai cunosc pe cineva care are aceasta problema. Apare play game dar fara imaginea jocului, imi apare disk unreadable daca dau play, si nu pot sa il instalez. (am un ASUS 24B5ST). Vreau sa joc jocul pe Xbox Live.
Dacă vrei să-l joci pe Live cumpără jocul original. Ne povestești peste două săptămâni alte amănunte.
Și în caz că nu ai înțeles deja, deși ai primit și un warning: nu discutăm astfel de subiecte aici, recte piraterii și alte bazaconii.
As vrea sa conectez xbox-ul la monitor VGA .. Am un LG 22 inch cu rez. de 1680x1050 si am inteles ca trebuie cablul asta : Microsoft VGA HD AV Cable Xbox 360
Dar nu stiu ce sa fac cu cablul rosu si cablul alb .. Am niste boxe dinastea : Boxe Genius SP-S110 black - PC Garage
Imi poate explica si mie cineva de ce am nevoie si cum trebuie sa procedez sa am si sunet![]()
![]()
Asa instalezi un joc pe HDD:
1. Insert the game disc into the disc drive.
Note After you insert the disc, the default action is to automatically start the game. If this happens, exit the game and return to the Xbox Dashboard.
2. From the Home hub, select the game in the drive tray, and then press X on your controller.
3. Select Install.
4. A progress indicator appears while your game is being installed on your hard drive.
Note Installing an Xbox 360 game might take 12 minutes.
Toy Soldiers si The Maw gratis
Go to http://www.chargeupyourfun.com/
Enter 564105307 as code 1 with 11:11 as time stamp 1
Enter 565105326 as code 2 with 12:05 as time stamp 2.
Fill out the rest of the form.
Pick a game.
Repeat with a different email to get the second game and a 14 day trial.
2 codes in this post:
Works worldwide as long as you can stick in a us post code.
Bookmarks