Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 699 of 788 FirstFirst ... 199 599 649 689 697 698 699 700 701 709 749 ... LastLast
Results 13,961 to 13,980 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #13961 SP
    Junior Member Ionut Laurentiu's Avatar

Exclamation Ajutor! Xd

salut , as dorii sa imi raspundeti si mie la o intrebare...
    pot sa folosesc ecranul de al leptop pe post de "tv" la xbox? prin cablu hdmi ?
    am citit pe internet...e o varianta..prin easy cap si usb si un program...
    in loc de easy cap nu pot folosii cablu hdmi?

multumesc!

2. #13962 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nu cred ca poti pentru ca hdmi-ul de la laptop e pentru `video out`, nu `video in` .

Mai bine-ti cumperi un monitor daca nu-ti permiti TV.

3. #13963 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Saptamana trecuta, in zona in care locuiesc au fost caderi de tensiune si fluctuatii de curent (chestie destul de fregventa), in urma carora mi'a ramas xbox'ul cu "sechele" se inchidea si se aprindea cand vroia el si imi tot scotea discul din unitate optica. Intai i'am dat un clear cache, imi facea aceleasi figuri, am formatat hdd'ul si i'am mai dat un clear cache si si'a revenit.
    Pe viitor as dori sa evit problemele de acest gen si sa'mi cumpar un UPS sau un Stabilizator de Tensiune, eu m'as orienta mai mult catre un UPS pt. ca are si baterie insa nu stiu daca UPS'ul ca si protectie este la fel de eficient ca un S.T. daca aveti careva astfel de protectii la pc sau consola as dori sa stiu: care din ele este mai eficient si de ce ?

4. #13964 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Nu poți să folosești ecranul de la laptop, e video out și nu in mufa de hdmi so...

5. #13965 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Nu e chiar asa scump un monitor, motivele pentru care nu poti folosi laptopul ti le-au scris colegii mei mai sus. Nu-ti trebuie neaparat Full HD, 720p e perfect pentru Xbox360

6. #13966 SP
    Member andreiaka's Avatar
    DiRT 3 oare cere reedem code ? L-am gasit SH la un pret bun si vreau sa il iau ( vreau sa joc si multiplayer ).

7. #13967 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    ^ Gasesti raspunsul la o simpla cautare pe google. (da, Dirt 3 are online pass)

Cheers!

8. #13968 SP
    Stiu ca gasesc dar nu ma pricep scriu de ex: dirt 3 xbox 360 cover , si nu imi dau seama ca cere sau nu
    Deci cere.. multam' Alex !

9. #13969 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    Stiu ca gasesc dar nu ma pricep scriu de ex: dirt 3 xbox 360 cover , si nu imi dau seama ca cere sau nu
    Deci cere.. multam' Alex !
    Pe viitor poti sa scrii asa la cautare pe goole: dirt 3 online (network) pass. Si vezi discutii pe forumuri despre acest lucru.

10. #13970 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    Saptamana trecuta, in zona in care locuiesc au fost caderi de tensiune si fluctuatii de curent (chestie destul de fregventa), in urma carora mi'a ramas xbox'ul cu "sechele" se inchidea si se aprindea cand vroia el si imi tot scotea discul din unitate optica. Intai i'am dat un clear cache, imi facea aceleasi figuri, am formatat hdd'ul si i'am mai dat un clear cache si si'a revenit.
    Pe viitor as dori sa evit problemele de acest gen si sa'mi cumpar un UPS sau un Stabilizator de Tensiune, eu m'as orienta mai mult catre un UPS pt. ca are si baterie insa nu stiu daca UPS'ul ca si protectie este la fel de eficient ca un S.T. daca aveti careva astfel de protectii la pc sau consola as dori sa stiu: care din ele este mai eficient si de ce ?
    Eu folosesc asa ceva : UPS si consola legata la el. Datorita bateriei stabilizeaza si tensiunea, aud din cand in cand cum cade curentul cateva secunde (licare aplica de pe tavan, iar un desktop vechi clantane sa-si dea rrestart) si cu consola nu am probleme. Un UPS este o investitie buna de viitor.

11. #13971 SP
    Junior Member Ionut Laurentiu's Avatar

Putin ajutor?

salut , am o consola xbox 360 modata si doresc sa stiu daca pot sa descarc demo-uri de pe site-u de la xbox..
    acolo apare ca merge.."download to xbox 360" trebuie sa fii logat...
    trebuie sa am gold? sau cum..?

12. #13972 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    De putut poţi, dar apoi nu o sa mai poti plus ca ştiu ca îţi trebuie abonament gold

13. #13973 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionut Laurentiu View Post
    salut , am o consola xbox 360 modata si doresc sa stiu daca pot sa descarc demo-uri de pe site-u de la xbox..
    acolo apare ca merge.."download to xbox 360" trebuie sa fii logat...
    trebuie sa am gold? sau cum..?
    Dupa ce faci ultimul update de soft poti intra pe Live sa downloadezi ce demo-uri vrei. Nu ai nevoie de Gold pentru asta. Cu Gold ai parte de demo-uri mai repede, dar si cu un cont normal poti downloada ce demo vrei.

14. #13974 SP
    Junior Member alexqw's Avatar
    Ce joc sa aleg intre mass effect3,assassins creed 3,halo4,si battlefieldblackops2?

15. #13975 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Ai thread dedicat pentru astfel de întrebări: http://www.consolegames.ro/forum/f60.../4822-decizii/
    Eu aș alege AC 3, dacă ai jucat și restul jocurilor.

16. #13976 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by alexqw View Post
    Ce joc sa aleg intre mass effect3,assassins creed 3,halo4,si battlefieldblackops2?
    mass effect 3 doar daca ai jucat si mass effect 1 si 2

17. #13977 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

18. #13978 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Cateodata cand joc anumite jocuri , controller-ul de xbox o ia razna vreo 2-3 secunde si se "apasa singur" butonul RT.Vreo rezolvare ? Mentionez ca nu l-am scapat pe jos si nu are chip de rapidfire sau alte nebunii.

19. #13979 SP
    Oare jocul " Dark " va fi exclusivitate Xbox 360 ?

20. #13980 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da, vezi ca e thread cu jocul respectiv, da un "serci"

LE uite aici
    http://www.consolegames.ro/forum/showthread.php?t=70439
    Dark

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.