castile sunt doar ptr live ?
Printable View
castile sunt doar ptr live ?
Da, merg. Ca sa joci jocurile de Xbox pe Xbox 360 ai nevoie de urmatoarele:
- hard disk
- update pentru jocurile de Xbox (prin Xbox LIVE, sau download si apoi scrise pe CD/DVD)
Pentru toate informatiile necesare uite adresa oficiala Microsoft:
Xbox.com | How To - How To Get Original Xbox Game Support for Xbox 360
Castile sunt pentru a mari interactiunea dintre utilizator si aplicatiile Xbox 360. In majoritatea cazurilor sunt folosite pentru conversatii live in diferite jocuri, dar pot fii folosite si pentru jocuri care folosesc exclusiv modul de interactionare prin casti ca de exemplu: Tom Clancy's EndWar.
Am si eu o intrebare care nu stiu daca e legala .... :D so: Cum pot face rost de xbox live gold subscription, fara sa platesc pt aceasta, am vazut de exemplu la americani, completezi un fel de formulare, si strangi un anumit numar de puncte, si apoi iti poti alege ce vrei sa primesti in locul lor, metoda ne fiind valabila si in romania, am incercat si nu mi-a mers .... stie cineva alta solutie, sau ceva asemanator, dar care sa functioneze la noi in romania? Ms pt intelegere! Daca postul meu este ilegal si nu este acceptat pe forum, rog stergerea lui imediata, sau contactarea mea pt a-l sterge, multumesc!
nu exista asa ceva , poate coduri din alea de 24h/48h dar care sunt tot pt. cei din US de obicei
Intrebare : Exista un glitch pentru caps/iteme la Fallout 3 ?Am vazut pe net,in Paradise Falls.Voi ati incercat ?
Ce glitch? Stiu ca era parca unul pentru experienta din speech skill, dar nu l-am incercat. Si acum, cu toate update-urile, s-ar putea ca glitch-urile sa nu mai fie valabile.
Este un mercenar in Paradise Falls,vorbesti cu el si iti da gloante,caps etc si faci asta de cate ori vrei.
A, habar n-aveam. Oricum, too late for me, am distrus Paradise Falls si i-am omorat pe toti acolo, vroiam sa eliberez sclavii (joc good alignment :) ).
nu era nevoie sa distrugi nici un oras.Eu am terminat jocul cu toate 1000 G si nu m-am straduit prea mult.Singurul glitch pe care l-am folosit a fost cel pentru Speech din Little lampyng cu Knock Knock,si asta pentru ca terminasem tot si imi mai trebuiau 10 speech-uri,voiam sa ma apuc de alt joc.
De obicei pentru a lua achievementurile alea cu nivelul 8/14/20 pur si simplu salvam inainte cu 200 Xp points de a trece nivelul fiind Good,dupa care reluam salvarea si le faceam si pe neutru si evil.
Din cate stiu cu tot cu update glitch-ul de mai sus inca merge.
Nu, stiu ca nu era nevoie, dar l-am jucat asa si pentru achievement. Oricum, nu-l joc neutru sau evil, nu e playthrough-ul meu :) . Cu glitch-ul nu stiu, astept celelalte doua dlc-uri (mai ales Broken Steel, sa scoata level cap-ul), nu ma joc la el chiar acum.
Salve.
Din ce am citit si eu pe aici, am vazut ca sunt Xbox-uri falcon si jasper, daca nu ma insel.
Ce inseamna de fapt aste nume, care este diferenta intre ele si de unde afli ce model ai?
Incerc si eu sa ma informez cat de cat despre 360-uri, ca la cate porcarii vad ca se intampla, nu poate sa dauneze.
EDIT: Nevermind, am gasit raspunsurile ;)
2 noi demouri disponibile :
Wheelman Xbox LIVE Marketplace | Wheelman
WWE Legends Of Wrestlemania Xbox LIVE Marketplace | WWE Legends
Ok, iau si eu Wheelman, sa vad cum ii face Vin Diesel pe aia "Romo bitches" :)) (ca-n trailer).
Thanks!
Va salut, vin si eu cu inca o intrebare.
Stiti cam cu ce pret se vand, in medie, Headset-urile pentru Xbox 360 ? Ca sincer nu stiu cat as putea sa cer pe unul... Mentionez ca este nou nout, absolut nefolosit.
Sper ca imi puteti da aceasta informatie, m-am uitat in reguli si nu era interzis sa intreb asta aici...
Multumesc anticipat.
Hmm n-am vazut nimic legat de el , si chiar 3 demouri intr-o zi nu cred ca am mai vazut pana acum :)
nu prea e un item care se vinde asa de des...cred ca 50-60 ron ar fi maximul pe care ai putea sa il ceri , strict imo
Asa ma gandeam si eu...
Multumesc de raspuns.
Da, e si Wanted. Wheelman e o pierdere de timp formidabila, bine ca am jucat un pic inainte... O mizerie, dupa parerea mea. O salvezi pe o semi-cretina care tocmai a jefuit o banca si petreci vreo 10 minute de gameplay ca in 1998, cu grafica urata si story care seamana izbitor de mult cu orice B sau C movie despre gangsteri...