Eu nu aveam cum sa-l iau a II-a oara pentru ca nu am fost prezent:evil:
Printable View
Inseamna ca doar Grey a facut bijnitza cu el. Triple Ban Grey :mad:
Gluma gluma, dar magarii de genul asta nu fac.
sa incercati Ninja Blade..nu e rau deloc
Ronan tu vorbesti serios cu spring ban wave? Nu ne baga in sperieti:P
Acum am vazut ca exista 2 DLC-uri pt Tomb Raider Underworld. Lara's Shadow si Beneath The Ashes. Parca nu as da 20$ pe amblele.... deci daca ar fi sa aleg doar unul ce mi-ati recomanda?
Am cautat review-uri pe net la cele doua DLC-uri dar nu am gasit mai mult de o scurta prezentare.
Nici unul. 800 puncte pentru un nivel pe care il termini in 10 minute. Am facut greseala si am cumparat Beneath the Ashes si m-am trezit cu ce am scris. Fa comparatie cu TLAD de la GTA 4 pe care dai 1600 puncte si ai 10 ore de jucat. La Tomb Raider dai 1600 puncte si ai 20 minute. Mi se pare bijnita oficiala.
Ar trebui sa se faca un thread separat cu DLC-urile care merita cumparate si cele care nu merita. Ceva genul raportul pret / timp petrecut jucand DLC / satisfactie obtinuta
De exemplu: pe mine ma tenteaza sa imi iau Bring Down the Sky. Dar daca acesta contine doar o planeta cu un singur dungeon in care ma impusc timp de 15-20 de minute cu cineva si la sfarsit obtin un item care nu imi foloseste la nimic, atunci nu prea merita.
Ar fi bine sa facem mici review-uri la DLC-urile luate.
Eu am luat Bring Down the Sky la vremea lui, tine maxim 1:30 daca cercetezi toata planeta aia :D. Dar costa doar 400 deci 5$ ceea ce mi se pare ok.
De exemplu un addon care si-a meritat toti banii au fost Epilogue de la POP. Tine in jur de 2 ore, si poti sa-l mai rejoci cel putin o data in caz ca vrei toate achivements-urile.
Exista vreun joc de Xbox 360 gen Jewel Quest sau Jewel Match, unde trebuie sa formezi siruri de cate trei sau patru piese de acelasi fel? M-ar interesa ceva sa mearga si la dublu, pentru jucat cu prietena.
Cauta Hexic sau Hexic 2, e ceva in genul ala :D
Doar Hexic 2. 1 nu se afla pe Marketplace. Vine instalat pe orice consola noua (Premium).
Chestia cu BDtS este facut pentru a deschide un nou fir al povestii din universul Mass Effect, e foarte interesant si doar pentru asta merita jucat. Mai ales tinand cont ca introduce niste lucruri care cu siguranta vor mai fi abordate de Bioware in DLC-uri viitoare sau chiar in sequeluri.
Intrebare: Se merita sa imi dau Xboxul 360 Elite pe un Playstation 3 ?
Da