...o să se plictisească singur �n club 300k lol
Printable View
...o să se plictisească singur �n club 300k lol
Nu te �ntreabă nimeni nimic...sunt niște excroci. Odată ce ți-ai atașat un card de credit la profilul tău și ai dat să-ți cumperi GOLD...ți-ai semnat sentința.
Dar...cum rom�nul e inventiv a găsit o modalitate de a trece de această nesimțire crasă.
salz :D ....... imi poate si mie spune cineva de unde as putea cumpara o consola elite sau pro care sa suporte PAL nu NTSC.......ceva mag.online dak se poate pt k locuiesc in Petrosani si pe-aici nu prea gasesti Real, sau Careffour , Lotus etc..anyway .. sa aiba si un pret decent...cheers! :>
Incearca la ..::GameShop.ro::..
Apropo de renuntarea la Live Gold! Eu am introdus mai demult cardul si am ales optiunea month-to-month.
As vrea sa nu mai platesc cu cardul ci vreau sa-mi iau Gold pe un an de pe gamepointsnow.com.
Am inteles ca, daca vrei sa scoti cardul din profil si sa nu mai platesti trebuie sa suni la ei si ti-l dezactiveaza?
Daca iau Gold de pe site-ul mai sus mentionat si dau la change payment-aleg sa introduc codul de Gold pe un an si in felul asta sa zicem dupa ce trece un an si expira gold-ul de pe prepay iti ia din nou bani de pe card?
Da, trebuie să suni și să le spui toate datele. Oricum procesul durează (chair c�teva luni) deci...
Read this:
How To Remove Credit Card Details From Xbox Live|The Average Gamer
How To Remove Your Credit Card Details from Xbox Live - Part II|The Average Gamer
How To Remove Your Credit Card Details from Xbox Live - Part III|The Average Gamer
Nu, treci automat pe SilverQuote:
I can�t believe it. Microsoft have FINALLY done what I asked them to do over 3 and a half months ago. When I examine my LIVE account on my 360 there are no card details at all!
Cred ca cel mai simplu e sa mergi la banca si sa-ti anulezi contul, cardul si-ti faci altul daca vrei, decat sa suni la ei si sa astepti luni de zile?
Vreau sa updatez consola xbox 360 , am bagat NXE [folderul update] in stick [Memory stick Sandisk 16gb U3] dar cum il accesez ? daca incerc prin music sau video nu merge.. un filebrowser ceva nu are si el ?:D
Nu e mai simplu sa bagi netul in consola si sa o lasi sa-si faca update-ul singura ? :D
Ba da :D mi-a placut sa ma chinui putin :)
Oare chiar cauzeaza RROD ? :D
NXE cauzeaza RROD, o sa iti ia foc consola, perdeaua, casa, blocul, cartierul, orasul. Ti se va duce de rapa tot universul din cauza NXE-ului. In final nu vei ramane decat cu formatia fantastica a bananelor dansatoare: :banana::banana::banana:
prea mult NXE :D m-ai convins gamere :))
Cine stie in cat timp ajung produsele comandate de pe Gameshop.ro in Bucuresti? Asta, in caz ca-si mai ia cineva jocuri din Romania :) .
Multumesc.
Mie in provincie mi-au ajuns in maxim 48 de ore.