Mi-am luat si eu un xbox, si treaba e in felu urmator pe consola scrie asa 12V - 12, 1A si pe caramida scrie 12V- 14,2A e jasper sau nu este ???
Printable View
Mi-am luat si eu un xbox, si treaba e in felu urmator pe consola scrie asa 12V - 12, 1A si pe caramida scrie 12V- 14,2A e jasper sau nu este ???
pe mufa de la caramida este pe margine doua dalea cleme mici , si scrie cum am zis 12 14 2a pe caramida !
da
...am găsit răspuns:
...deci n-ai de ce să-ți faci probleme :)Quote:
Steve Bertken: I just bought a Xbox360 Pro from best buy with a 11-14-08 date
The console has the same Jasper markings as you showed, but the Power suppy has the 14,2a markings -- looks like a mismatch IS this a problem?
Jake (admin): Steve you are OK. The Jasper xbox 360 can use a falcon power supply unit but the Falcon can�t use a jasper power supply.
*sursa - Xbox 360 Jasper Motherboard Hunt Victorious! - 8bitjoystick.com
ok tocmai aflasem si eu ms frumos , mai aveam unpic si manca parinti coliva mea ! :D
Scuze reborn2603 , dar imi poti zice c-am unde sa ma duc in Debrecen ca sa ma uit dupa XBOX360 fiindca sunt acolo multe magazine si nu am mai fost de 5 ani acolo.
Ms pt ajutor !
Am un cablu HDMI to DVI si cand il bag in Monitor 1280x1024 zice input not suported dar pe televizoru de 15.5 Inci merge struna la 60hz :| Ce pot sa fac inafara sa iau cablu special?
LE: Merge Remote Desktop cu WIndows media center? :-/
ca tot vorbeai de halo....
HALO RING!!! ...POOW!!
This Halo Ring is Bling
Dintre cei ce au jucat PGR4 (Project Gotham Racing 4),controlul este tip arcade,ca si NFS,sau mai de simulator,ca si FORZA 2 ?
Ok, am o intrebare si eu (de fapt mai multe):
Acu' o luna am facut greseala de a cumpara un abonament de Live cu o carte de credit (era oferta cu 1 lira/1 luna).Toate bune si frumoase pana cand m-am trezit cu un mail de la m$ ca abonamentul se va reinnoi automat, bineinteles la pretul standard, ca oferta aia era limitata.
Problema e ca, cardul folosit nu este al meu, e al unui prieten din Anglia (ca deh, nu se putea folosi un cc din RO pt abonament, cel putin eu nu am reusit).Intrebarea mea este: cum pot scapa de chestia asta cu reinnoirea automata FARA SA FIU NEVOIT SA SUN LA CUSTOMER SERVICE?Am observat ca nu pot sa dau remove la cc pe xbox.com, nici la billing.m$.Daca de exemplu modific datele de pe card, schimb data de expirare sau adresa, mai pot baietii sa ia bani de pe card?Din cate am citit si eu prin alte locuri, sunt care au facut chestia asta si s-au trezit cu contul blocat...acum ce inseamna exact asta?Imi blocheaza gamertagul, salvarile, jocurile de XBLA, sau doar accesul pe Live, sau toate astea la un loc?De asemenea, ar putea avea probleme prietenul din Anglia daca fac eu chestia asta cu schimbatul datelor?
Cam multe intrebari, stiu, dar asta e...as aprecia orice ajutor.
...cumperi un cod gold de o lună, �l activezi și automat card-ul de credit este eliminat. După expirarea codului, GT-ul tău trece automat pe silver și automat ai drepturi de silly silver.
Doar accesul LIVE - iar dacă vrei accesul �napoi, trebuie să plătești 6,99€/� (been there, done that).Quote:
Din cate am citit si eu prin alte locuri, sunt care au facut chestia asta si s-au trezit cu contul blocat...acum ce inseamna exact asta?Imi blocheaza gamertagul, salvarile, jocurile de XBLA, sau doar accesul pe Live, sau toate astea la un loc?
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
...vezi posturile astea:
http://www.consolegames.ro/forum/77144-post2088.html
http://www.consolegames.ro/forum/77189-post2089.html
http://www.consolegames.ro/forum/77207-post2090.html
http://www.consolegames.ro/forum/77343-post2097.html
Bine că s-a rezolvat :)
Plaza mall si Forum, sunt in centrul debrecenului si sunt unul langa altul.
Forumul este de vreo 3 ori cat Plaza, nu ai cum sa il scapi(s-a deschis anul acesta).
In fiecare mall este cate un magazin dedicat jocurilor(nui stiu numele dar o sa il observi foarte usor) acolo au console.
Am un cablu HDMI to DVI si cand il bag in Monitor 1280x1024 zice input not suported dar pe televizoru de 15.5 Inci merge struna la 60hz :| Ce pot sa fac inafara sa iau cablu special?
LE: Merge Remote Desktop cu WIndows media center? :-/
Mai inca o ultima intrebare , daca imi cumpar un XBOX360 dintr-un magazin si il modez soft altundeva atuncea il pierd garantia ??
Ms mult pt ajutor !
Nu si nu mai pune intrebari legate de warez ^_^