Intampin probleme la conectarea la XBox Live.
Setarile Network ale consolei sunt facute corect: am DHCP activat in reteaua de cartier din care fac parte si am lasat IP si DNS pe Automatic. De asemenea am modificat in Additional Settings MAC-ul consolei cu MAC-ul de pe placa mea de retea. Cand dau Test Network totul e ok, mai exact toate cele 3 puncte de verificare sunt Pass. Ulterior dau Join XBox Live si incep procedura.
Buba este ca daca incerc sa accesez de pe consola serverele XBox Live primesc o eroare "XBox Live signup is unavailable at the time. Please try again later". Prima accesare are loc daca incerc sa schimb Locale insa cum deja e setat pe UK pot trece peste. Urmatoare accesare a serverelor este verificarea Gamertag-ului, mai exact daca este Available sau nu. Aici primesc inevitabil eroarea de mai sus.
Ideea e ca imediat dupa ce primesc eroarea asta, daca dau Test Network in System Settings primesc eroarea DNS Failed (ca adresele DNS nu pot accesa serverele XBox). De aici trebuie sa conectez iar cablul ethernet la calculator, sa inchid consola, sa resetez setarile network la Factory Defaults si sa bag iar mac-ul PC-ului etc.
Mentionez ca pe PC ma pot conecta fara nici o problema pe XBox.com UK US etc.
De asemenea, in reteaua din care fac parte, folosim un mic programel pe care ne logam ca sa avem acces la internet si pentru a monitoriza status-ul (daca merge internetul, cat timp mai avem internet, cand este ultima zi de plata), insa daca introduc user-ul si parola in setarile PPPoE, network test-ul imi da failed la primul punct de verificare, cel pentru Network.
Sper ca am dat destul de multe detalii si sper de asemenea sa fie cineva care are o solutie pentru problema mea.
Imi cer scuze daca solutia se afla printre cele 120 de pagini ale acestui topic insa nu am gasit nimic edificator pentru problema mea folosind functia search.