Dragon Age Collector's Edition Announced ;) .
Printable View
din pacate, fiind EA ma astept sa fie region locked asa ca tre musai luat din UK sau de la noi daca vine la un pret bun.
Am incercat pre-order pe Amazon.No go...
Am oricum pre-order la standard version pe shopto. :)
Ronan, ai incercat chestia aia de la Steel Series ? Care conecta castile normale la controllerul de Xbox360 ?
Daca da ce parere ai , merita ? ceva multumiri, nemultumiri ? thanks !
Intrebare:
Daca pun hdd-ul consolei mele la xboxul unui prieten care nu intra online, merge sa joace jocurile arcade downloadate de pe Live?
As dori sa-mi raspunda cineva care chiar a incercat, si nu a auzit sau banuie ca asa e. Eu din cate stiu, jocurile arcade sunt legate atat de Gamertag, cat si de ID-ul consolei. Daca se schimba ID-ul consolei, trebuie verificat online dupa Gamertag. Deci daca prietenul meu nu are consola conectata la internet, jocurile arcade observa ca s-a schimbat ID-ul consolei si au nevoie de o verificare online a Gamertagului, si deci nu le poate juca.
...nu te juca. Poate-l pierzi de tot :(
Dar care e problema? Ți-a expirat CC-ul și n-au mai putut trage banii de pe el pentru GOLD?
Salut!Am o intrebare.Am vazut ca unii vand case sheluri .Ce sunt acelea?Stiu doar ca e ceva ce seamana cu hardul xboxului.Ms anticipat
Mi-am calcat pe inima si am zis ca nu mai dau banii pe editii Collector's. Mai ales ca de obicei produsele din pachet sunt niste chinezarii ieftine. Dar nu pot sa zic ca nu sunt intrigat de modul in care le mai vin astora idei: cloth map (??).
That's sooo awesome! Must buy. Dar din pacate nu gasesc de unde.
Not really. Fight Night Round 4 e region free, deci e posibil EA sa se dezminta de politica asta cu RLock.Quote:
Originally Posted by h0stile
atunci asta e cea mai buna veste. sa speram ca o sa fie RF. n-ar mai fi o problema atunci. sper totusi sa nu dezamageasca. eu il voi cumpara si pentru bonusul de ME2, insa din cite am citit e ok si daca iau standard version.
Jocul RAGE se vrea a fi un Fallout 3 ? Doar ca are in plus acele masini ?
intreare de n00b:
Voi ce folositi la controller? baterii sau acumulatori
Daca folositi acumulatori cum ii incarcati ? direct cu accesoriu la controller sau separat cu incarcator?
Incerc sa vad care e o solutie optima. :)
Acumulatori.
4 acumulatori Sanyo de la MediaGalaxy costa 60 RON.
Folosesc 2 din ei aproximativ 2 saptamani jucandu-ma 3-4 ore pe zi in medie. Imediat ce se termina, ii pun la incarcat (12h deh, ca sunt ieftini) dar am tot timpul controller.
Play & charge kit mi se pare o investitie super aiurea. Furt pe fatza � Microsoft.
Am o intrebare...nu cred ca e locul potrivit de a intreba dar...nu cunosc pe nimeni cu experienta.
Vreau sa achizitionez un controller pt. PC (este Xbox 360 Wireless Black) dar cei de la magazin mi-au spus ca nu este pt. PC...nu merge daca achizitionez un Xbox 360 Reciver WinPC?
Imi cer scuze daca nu este intrebarea on-topic dar chiar am nevoie de ajutor.
Link-ul este acesta:ACC Xbox 360 Wrlss Controller Xbox B4F-00017 Controller
ACC Xbox 360 Wrlss WinPC Adpt Xbox 360 9Z2-00002 Reciver-ul
Revin iar cu aceeasi problema la care nu mi-a raspuns nimeni in posturile precedente.
Incerc sa ma conectez la XBox Live dar nu reusesc. Daca bag direct cablul ethernet in consola si modific MAC-ul in setarile Xbox-ului, testul de conexiune reuseste. Cand in schimb imi fac cont de XBox Live imi da eroare cand cauta daca este disponibil Gamertag-ul. Daca testez iar conexiunea imi da DNS Failed.
Am incercat si cu ICS acum cateva zile insa iar imi da DNS Failed cand acceseaza serverele XBox ale Microsoft.
Ideea e ca pe PC merge sa accesez orice site XBox, fie el US, GB ori w/e.
Cand m-am dus la tipii care se ocupa de reteaua de cartier din care fac parte au dat din umeri si au zis ca singura sansa e sa imi iau ip nou pentru consola ca asa stiu ei sa rezolve problemele. Cerand bani in plus.
Deci are cineva idee care ar putea fi problema? Daca este nevoie pot da si codul care mi-l da la DNS fail.
W: 0000 - 000B
X: 0000 - F021
Y: 0000 - 0000
Z: 8015 - 1904
ID: FFFF - FFFF