poate vrea cineva NXE inainte de 19 noiembrie si are putin noroc... detalii aici
Printable View
poate vrea cineva NXE inainte de 19 noiembrie si are putin noroc... detalii aici
V-ati comandat Far Cry 2 de pe shopto.net? Mi-au spus ca l-au trimis luni si n-a ajuns inca. Eram curios sa stiu daca l-a primit vreunul dintre voi (in Bucuresti). Merci.
luni? pai stiu ca a intrat in stoc miercuri... mie mi l-au trimis vineri si deja este in tara... nu ai tracking number? vezi pe unde zace
Da, si eu m-am mirat, dar am primit sms-ul si mail-ul de confirmare luni... Track and trace-ul spune ca l-au predat la overseas postal service for delivery in Romania... Si e asa de marti... Intreb pt. ca n-a venit postasul si nici n-am primit in cutia postala hartiuta aceea sa ma duc sa ridic coletul. Oricum, multumesc, mai astept...
De curiozitate: tu l-ai primit deja?
Incredibil: pun track and trace no. in pagina Postei Romane si imi arata ca e in tara... Ma imbrac sa ma duc la posta:).
pai baga mai tracking number-ul aici ca sa vezi situatia lui in tara... nu l-am primit inca... cred ca luni, marti
Da, tocmai am facut asta si am postat mai sus. Multumesc mult pentru raspuns:).
Am sunat si nu e inca la ei. Bummer... Tot luni, dammit.
:wall: GOW 2 nu a fost piratat, a fost facut KO.Quote:
Originally Posted by Dr.House
http://www.consolegames.ro/forum/f7-...-fanboy-sucks/
Isn't the same thing?
Gametrailers.com - The Fallout Retrospective - The Fallout Retrospective
Pentru cei care vor sa stie cateva aspecte cheie despre universul fallout :)
Ca sa ma joc online imi tre gold?
Daca ai cont silver nu poti juca multiplayer pe Xbox Live. Este neaparat neaparat neaparat nevoie de cont GOLD (adica platit) sa te poti juca in multiplayer.
yoshimitsy cred ca te referi la programele XB Connect si Xlink Kai (legi PC-ul de Xbox) si cu programele te conectezi cu altii.
Damn, tocmai am vazut filmul Dead Space: Downfall (backstory la joc, arata ce s-a intamplat pe Ishimura si Aegis 7)! Il recomand. Dupa ce termin Far Cry 2, Fallout 3 si GoW 2 iau si Dead Space clar.
Da, filmul este super :) Eu l-am vazut alataieri :D Si de abia astept sa imi zica Mo ca au ajuns jocurile sa ma duc sa le iau :D.
nu-i asa ca nu se poate da fwd sau rwd la mp3s din playerul asta de pe 360 ? ( am conectat un mp3 player la el pe care il vede ca si mass storage banuiesc )
nu merge
Ok, poate s-a mai pus intrebarea, insa am dat search pe thread si nu am gasit.
Cum pot sa fac screenshot fara camera digitala sau alta aparatura externa? :-??