nu mai stiu unde am citit ca o consola adusa din america nu poate fi folosita in europa. ma gandesc ca e vorba de jocuri (zone 1, 2 & such)
poate cineva sa-mi explice si mie cineva cum sta treaba cu zonele astea ?
va multumesc
Printable View
nu mai stiu unde am citit ca o consola adusa din america nu poate fi folosita in europa. ma gandesc ca e vorba de jocuri (zone 1, 2 & such)
poate cineva sa-mi explice si mie cineva cum sta treaba cu zonele astea ?
va multumesc
Sigur n-ai vrut să postezi pe aria PS3? PS3-ul e cu zonele. PS3-ul e region free (n-are limite) merge orice joc din orice zonă.
La X360 treaba stă așa: consola și jocurile sunt blocate pe regiuni, adică EUROPA (PAL), USA (NTSC/NTSC-U) și ASIA (NTSC-J). Există cazuri excepționale �n care jocurile sunt RF (Region Free) deci merg pe orice consolă.
Există pe web nenumărate liste unde poți verifica, dacă nu știi, fiecare joc de ce regiune aparține și dacă e, sau nu, RF.
Să joci un joc NTSC-J pe o consolă PAL e imposibil*.
* = JTaG-ul nu se ia �n calcul.
arigato gozaimashi ta
...lol, cenzurează forumul :) - pun pe silabe - Do-ita-shi-tema-shi-te :>
Salut ,
Poate ma puteti ajuta si pe mine :
Am cumparat ptr un xbox 360 ,un adaptor wireless usb 150N ,insa partea proasta este ca nu imi gaseste nici o retea !
Eu cred ca este de vina faptul ca este ceva ieftin,a costat 55 lei ,deci nu`mi vede nici o retea!l-am testat pe un pc ,si merge perfetc,vede multe retele ,insa pe xbox nu !
Este posibil aceasta sa fie cauza?
PS : PE CABLU MERGE F BINE !insa persoana care ma rugat sa o ajut doreste pe wireless in mod cer .
Va multumesc .
Pentru wireless pe xbox trebuie sa cumperi adaptor wireless de xbox. Nu orice adaptor wireless merge pe xbox.
stiti cumva daca mai apare vreun xbox soon?! ca sa stiu daca imi iau unu acum sau astept sa iasa ceva mai nou...ca din 2005 nu au mai schimbat mai nimic...
Multumesc ,
Ma intrebam daca e cineva din Bucuresti care ar dorii sa mi-l impurumute pentru proba ,sa fiu sigur ca de acolo este .ca sa nu pun perosana in cauza sa dea banii degeaba pe adaptor .
Va iau de acasa ,va duc acasa ,etc !
Multumesc,
Bucuresti .
Daca e ca asta merge sigur. E modelul oficial.
Am si eu o intrebare.
Vreau sa imi iau o consola noua pe care nu mai vreau sa o modez. Am avut una veche si am primit ban pe aceea find modata. Exista posibilitatea sa-mi iau ban si pe cea noua jucand pe acelasi IP pe care a fost banata consola veche chiar daca nu o modez???
Va multumesc pentru ajutor .
ps : care este cel mai recomandat de a cumpara o subscriptie live ?
Am gasit diverse site-uri ,insa mi-ar prinde bine o recomandare!
thanks again.
Eu am folosit de mai multe ori Maximus Cards inclusiv pentru microsoft points si totul a decurs ok de fiecare data. Am primit instantaneu codurile.
Multumesc : mikeee! .
Dupa ce rezolv si cu usb wireless adaptor`ul , revin cu feedback!
Salut baieti, de curand am cumparat si eu un xbox 360 si ma intrebam daca merge conectat la monitoru de la calculator printr-un tv tunner... respectiv WinFast TV2000 XP... stiti ceva?!
nu mai ai nevoie de tuner , cumpara direct un cablu vga
pai eu am deja tuner :) :P