iti spun eu sigur ca am cont facut la ei, am ales adresa, am pus cardul, am selectat romania
si nu trebuia decat sa confirm comanda:)
Printable View
iti spun eu sigur ca am cont facut la ei, am ales adresa, am pus cardul, am selectat romania
si nu trebuia decat sa confirm comanda:)
scrie:
"Important Note! We can only ship this product to United Kingdom addresses. We apologise for any inconvenience. All prices include UK VAT and delivery."
dar nu ai vazut tu. ;)
tocmai am dat comanda:))
Sa vad daca o resping in mailul ce trebuie sa-l primesc:)
Momentan: 'The order has been placed!'
Exact, iau banii, si nu trimit. Sa vezi dupa aia cat te chinui sa-i recuperezi. Mai bine asculti ce spunem noi.
Plus ca o sa pierzi la ratele de schimb, si la suma mai mare se cunoaste.
Edit: La modelul Arcade de 4 Gb nu scrie ca nu trimit, acum am vazut, sigur este greseala. La cel de 250 Gb scrie ca nu trimit. Te sfatuiesc in continuare sa nu cumperi, nu or sa trimita, costa prea mult transportul la asa greutate si nu cred ca sunt dispusi sa piarda.
Salut tuturor . Mam tot gandit in ultimul timp daca sa imi iau o consola xbox 360 slim ( adik noul model iesit cam acum 1 luna ) si pana la urma am venit aici sa va cer voua parerea . Totusi am o oarecare retinere deoarce tot internetul vorbeste despre cat de mare este rata la fail pt vechile modele 360 . Totusi sunt multe imbunatatiri la noul model cum ar fii : este construita in WI-FI , CPU si GPU sunt mai compacte si numai se afla sud dive , nu mai sunt late cumponente ca sa redirectioneze racirea la procesor coolerul fiind direct localizat pe acesta , mufa aceea giganta este acum mai mica si am vazut ca foloseste o intratr AC lafel ca la ps3 deci sigur consuma mai putin , si are ceva peste jasper ceea ce cdred ca e bn . Acum va intreb pe voi sar merita sa imi cumpar noul model xbox 360 slim tinand cont ca am deja un ps3 slim model 250 GB achizitionat acuma maxim 2 luni . Pe xbox 360 slim asa da 1400 ( nu e problema cu banii ii am deja special pt ea sunt doar nehotarat ) lei cu tot cu transport si 13 luni de abonament pe xbox life + 1 an garantie !!! ( importata desigur ) . Practic as luao numai pt titlurile exclusive si pt jocurile care sunt prea scumpe pt ps3 si mai ifine pt xbox ( app de jocuri pt ps3 am urmatoarele jocuri : GOW 3 , Dante`s Inferno , Uncharted 2 , Darksiders , Bayonetta , GTA 4 , KillZone 2 , Bad Company 2 , Modern Warfare 2 si Prototype ) si pt ca mi se pare o consola destul de bine facuta si desigur as mai cumparao pt ...........sa moara dusmanii de ciuda loooooooooooooool . OK deci io va astept raspunsurle aici sau pe mess la uram id : cezar.eusebiu . As dori ca si expertii de aici sa isi spuna parerea pt caci pt mn conteaza !! Si desigur si ps3fanboys si xboxfanboys sunt bineveniti cu pareri si opinii . Va multumesc !!!
Daca ai alt X360 nu se merita. Iar la pret de 1400ron mi se pare cam mult, parca la Gameshop era 1300lei cu 2-3 ani garantie. Daca n-ai X360 merita, e o consola buna cu destule exclusivitati.
Salutare. Sunt incepator cu consolele, am cumparat noul slim si am niste nelamuriri:
-care sunt setarile optime pentru display? (HDTV Settings, Reference Levels, HDMI Color Space)
-pot salva jocul pe hard astfel incat sa nu mai invarta CD-ul ba chiar sa nu-l mai introduc deloc?
-la FIFA10 pot descarca oarecum un language pack, pt ca CD-ul are numai spaniola, ceha si maghiara?
Multumesc
pe auto nu ti se vede? umbli la ele doar daca ai probleme. setezi doar rezolutia tv-ului.
da, dupa ce introduci dvdul te duci pe game si ai acolo optiunea de instalare. nu poti sa te joci insa fara dvd in consola... ;)
nu
Ar fi super youtube pe xbox live, dar nu cred din cauza rivalitatii dintre google si microsoft >:)
Setarile sunt pe auto cu cabu HDMI, doar vroiam sa stiu daca trebuie sa pun ceva in mod special.
Se pare ca se poate odwnloada comentariul separat in ce limba doresti, la FIFA10.
Ms pt raspunsuri.
inca ceva, ce e redeem code? si unde il gasesc? pt ca am tot vazut pe la jocuri.
Not bad..not badQuote:
Xbox 360 Update to Improve Voice Communication Quality
Dashboard update that accompanies Kinect to upgrade audio codec for headset communication.
In a move that will be celebrated by those who enjoy Xbox Live's headset communication for their ability to scream expletives at their opponent in multiplayer FPS titles -- and possibly lamented by those opponents -- Xbox Live Studio's Jerry Johnston claimed in a session at the Edinburgh Interactive Festival that the company will be upgrading the quality of voice communication on the system.
As reported by Eurogamer, the company plans to "upgrade the codec and audio infrastructure" with the dashboard update that will come this fall with the launch of Kinect.
"The codec we used when we first launched was a low bit rate codec and we stuck with that," Johnson explained. "We launched and we said we required broadband. We required a 64k connection, which not many people think of as broadband any longer. But that was the minimum requirement to run the service at the time. It's time for us to move on. Especially if we want to think about broadening -- a crackly headset on the top of your head -- not what people think of when they talk about popular entertainment."
ar fi bine sa se ocupe de probleme mai mari cum car fi ca te scoate din party asa dintr-o data. Eu imi amintesc ca claritatea voci pe XBL e buna spre deosebire de PSN :wall:
pe mine m-a scos de maxim 2 ori anul asta din party
daca am o consola xbox 360 nemodata merg jocurile demo ?
pot sa le pun un cd sau pe un stic?nu am hard la consola .