In Netherlands sigur nu va fi.
Printable View
In Netherlands sigur nu va fi.
Da. Joaca-te cu consola modata pe Live linistit. Nu te baneaza nimeni niciodata.
Cred ca e aceeasi problema de pe pagina trecuta care e si la mine + Atrium. O sa incerc si eu in weekend "trucul" cu obturarea pinului respectiv.
Da, cum zice muggs, aceeasi problema am avut si eu. Eu am rezolvat insa foarte simplu. Am vazut ca la TV am o mufa pentru headset. Am folosit-o pe aceea si acum sistemul 2.1, pe care doream sa-l folosesc in jocuri, tine locul permanent difuzoarelor de la TV.
Se aude foarte bine, si nu am mai stat sa modific mufa de la Xbox, in mare pentru ca inca e in garantie :)
Nu stiu acum daca la monitoare aveti astfel de mufe, dar merita sa incercati.
P.S. Cred ca se va comporta mai bine daca aveti optiunea de a ajusta volumul si din sistemul audio conectat, astfel se va auzi destul de incet.
RaverX, ai si cablu HDMI si cablu SD conectat la consola in acelasi timp ? La mine asta era motivul pentru care consola se reseta de fiecare data cand schimbam sursa semnalului si comutam inapoi pe HDMI.
Achievementurile sunt cupele alea mici :1st::2nd::3rd: și din c�te am văzut fiecare masă are maxim 3. C�t despre ribbon....cred că indică mesele la care ai cel mai mare scor/highscore/superscore �n comparație cu prietenii tăi. Nu știu exact dar știu sigur că la cele la care am ribbon sunt pe primul loc.
De ex. știu că tu ai la Nightmare Mansion ~ 20,000,000 iar eu am ~ 10,000,000 (deci no ribbon for me), la Agents iar ai c�teva milioane (nu știu exact) iar eu sunt pe 2 (deci no ribbon for me) dar la Xtreme eu am ~ 3,000,000 iar un prieten (de pe 2) are ~ 2,000,000 (deci ribbon for me) :p - etc.
Eu asta cred că �nseamnă...
C�t desore noi mese...
...me sad :( - vroiam Circus! :clown:
Ah ok..eu mi-am adaugat o gramada de pe x360a printre care si primul in lume la Nightmare...si de aia nu prea vad eu ribbonuri mari :P
Hmmm... Nu chiar, dar totusi e ceva de genul. Adica am cablul HDMI si adaptorul de RCA la mufa analog (ca sa scot sunetul la boxe separate). Nu se poate sa am asa ? :( Si la PS3 tot asa am, cablul HDMI pt imagine si cablul analog scoate doar sunetul, ambele sunt conectate.
Se poate dar trebuie sa obturezi pin-ul ala, incerc eu in seara asta si va spun cum a mers.
Salut.
Conteaza, ce DVD+/- RW folosesc pentru scrierea discurilor ?
Sau orice DVD+/-RW nou le poate scrie, fara probleme.
Vreau sa imi fac back up la HALO, si sa folosesc discu facut de mine.
Nu ai cum sa faci nici un backup care sa functioneze pe o consola ne-modata.
Exact asa aveam si eu si exact asa mi se intampla si mie. Le foloseam la ambele console, iar la PS3 nu aveam nici o problema. Se pare ca este ceva de la Xbox care nu iti permite sa ai ambele mufe conectate in acelasi timp.
Poti astepta sa vezi rezultatele lui Muggs sau poti pune sistemul audio la mufa de headset (daca exista asa ceva la monitorul tau).
Sincer acum mi-e mult mai usor, nu se mai aude sunetul de la joc atunci cand schimb programul, nu trebuie sa mai schimb mufele cand vreau sa joc pe o alta consola, si am si sunet 2.1 pe orice as comuta pe TV (HDMI1, HDMI2, Cablu).
Eu unul sunt curios totusi daca reuseste Muggs pentru ca sunt interesat in viitor sa pun si un sistem 5.1 si altcumva nu stiu cum as putea...
Hdd de la xbox360 mare se potriveste la modelul slim?
---------- Post added 29-10-2010 at 11:55 AM ----------
Hdd de xbox360 mare merge la slim?
Nu.
Defapt merge dar trebuie să faci un mic artificiu :p
http://www.youtube.com/watch?v=JW-ow2GHjvc
Cel care a făcut clipul e cam amator...dar de mers tot merge :p
Metoda e bună pentru cei care și-au cumpătar modelul slim cu 4gb.
Cel mai mult mi-a placut expresia : "So, I used a hammer and smashed open..."
Foarte tare lol
Cele mai bune DVD writere sunt Plextor (scumpe si se gasesc mai greu), si apoi vin LG-urile si Liteon. De preferat sa eviti Asus si Samsung (unele modele au probleme cu DL).
Iar pt backup-uri la jocuri foloseste DOAR Verbatim cu +, scrise la 2,4 X si nu vei avea nici o problema.