Unii saliveaza la femei, altii la colectii de jocuri.B-)
Printable View
Corect, dar uneori sunteti mult prea blanzi cu genu` asta de oameni care te sfideaza si te jigneste in fata.. mai lasati deoparte zicale de genu 'intoarce si obrazu` celalalt..' . Nu zice nimeni sa ia warn sau ban la prima infractiune... dar unii o tin tare si bine in prostia lor... si nu de alta... dar mai le citesc si altii posturile, si prind curaj.. [Hai frate, uite ca se poate! Daca ala comenteaza si tot ii freaca la cap pe astia cu warez dc sa nu ma bag si io in seama?] ... daca nu vreti sa ii ardeti pe cei care nu gasesc 'Rules' in bara de sus... macar stergeti`le posturile infectate;
"Raul trebuie taiat de la radacina, sa nu se imprastie"
Unii nu saliveaza deloc ;) .
Pai da consolisti saliveaza dupa jocuri pt ca acasa au o iubita prea frumoasa ca sa se mai uite dupa altele.....cam fortat dar merge:)))
...cum e linkul ăsta -> Xbox LIVE Marketplace | Banjo-Kazooie
hahahahaha! :D - eroarea lu' pește. - 99999http://marketplace.xbox.com/xweb/lib...ints_12_12.png
Tocmai căutam ceva arcade game să-mi cumpăr si buf...B-)
Da, e o eroare funny, jocul costă 1.200MS și apare pe marketplace din 2 Dec. =D>
(ah...N64,memories)
***later edit***
Banjo-Kazooie's XBLA Debut Slips Back a Week
Ronan... nu este eroare... check this [Updated] Gold Lancer Removed; Consider Lootathon Over
poate intereseaza pe cineva
http://majornelson.com/archive/2008/...iday-sale.aspx
Dj Mo: e valabil discountul doar pentru US :(
dorianos: nu, nu a mers, si nici nu cred ca va merge (doar pentru downloadables). Posibilitatea instalarii de jocuri este valabila doar pentru titluri Xbox 360, nu si Xbox (din pacate).
Later edit: am presupus ca nu vor merge vreodata, deoarece oricum Microsoft ofera titluri de Xbox via Marketplace. Stiu ca noi nu putem achizitiona, dar...
multumesc de raspuns !
salut, am o nelamurire si nimeni nu pe care am intrebat nu a stiut.ce este acela un BUNDLE ?"Vor veni si alte tipuri de bundle cu Xbox 360 si vor fi introduse pe site"
Stie cineva, in cazul in care mergeti cu consola la garantie, trebuie prezentat si jocul Bundle cu care aceasta a venit? DAca nu il mai ai ce se poate intampla?
Nimic, te duci la garantie pentru ca e ceva cu consola, nu cu jocul ca atare. Garantia se ofera pt. consola, nu pt. joc.
da... ti-l cer pentru ca este poza pe cutia consolei... in cazul in care mai au acel bundle pe stoc, nu este nici o problema... iti inlocuiesc consola si opresc jocul... in caz contrar, roaga-te sa nu ti-l ceara
Ok, problema se pune in felul urmator: garantia este oferita pt. consola. Jocul bundle este un bonus oferit de producator, retailer in unele cazuri, s.a.m.d (bonus care putea sau nu sa fie acolo, nesolicitat de tine). Daca incearca sa-ti conditioneze repararea/ inlocuirea produsului in garantie de prezenta jocului cu care aceasta a venit bundle suni frumos la OPC si se rezolva in 2 secunde. Chiar daca incearca ei sa ti-l ceara.
te inseli amarnic... sa iti spun si de ce.. tu NU lasi consola la garantie pentru ca nu exista service pentru asa ceva in Romania... EI iti inlocuiesc consola cu una NOUA, pe cea veche returnand-o de unde au luat-o, deci automat trebuie trimis inapoi pachetul intreg
SublimingSun: nu e chiar asa simplu. In primul rand, in garantie ii este specificat ca la service sa se prezinte cu ambalajul original impreuna cu toate accesoriile (usually). In al doilea rand, de obicei este un produs unic si se poate vedea asta pe factura. Daca pe factura este o singura pozitie gen:
1. Consola Xbox 360 Forza Motorsport 2 Bundle
Atunci e obligat sa aduca la service ceea ce reprezinta bundle-ul. Daca e trecut insa
1. Consola Xbox 360
2. Bonus Forza Motorsport 2
Atunci nu este obligat, fiind produse separate. Cel putin din punctul de vedere al OPC-ului. In plus, intrucat ei schimba direct consola, te cam obliga sa le dai inapoi exact ceea ce ai primit. Doar sa ai noroc, vorba lui Dj Mo, si sa ti se opreasca accesoriile lipsa din pachetul nou.
P.S. Ca idee, mie mi-au fost refuzate si placi de baza pentru ca lipsea nu stiu ce sticker din cutia originala... In Romania e posibil orice, iar certificatele alea de garantie cu termeni si conditii sunt facute intotdeauna in favoarea lor...
toti trec exemplul, Consola Xbox 360 Forza Motorsport 2 Bundle, special pentru a primi inapoi pachetul intreg in caz de defectare