Daca vrei sa nu mai ai bataie de cap cu fisierele video descarcate si Zune intra la SYSTEM>MEMORY>GAMES si sterge Zune. Deobicei e ultimu in lista si dupa aia dute inapoi la videos si Hard Disk.
Printable View
Daca vrei sa nu mai ai bataie de cap cu fisierele video descarcate si Zune intra la SYSTEM>MEMORY>GAMES si sterge Zune. Deobicei e ultimu in lista si dupa aia dute inapoi la videos si Hard Disk.
Am incercat sa copiez niste salvari pentru gta4 pe xbox.Poate cineva sa imi dea un tutorial?Xbox-ul nu le vede nu stiu de ce.Le-am copiat cu un stick de memorie.Daca poate sa ma ajute cineva, va rog!!!:|
Aaa, deci asa merge treaba!Multumesc de raspuns!:D
...cum activez Silverlight pe xbox.com? Sincer să fiu nu știam de așa ceva p�nă acuma. Am jucat cu un prieten Battle Fantasia și c�nd am dat pe profilul lui de pe xbox.com...avatarul lui se mișca și făcea tot felul de gesturi iar al meu era un simplu .png :-?
Nu-l �ntreb pe el deoarece nu știe să-mi răspundă...
http://live.xbox.com/en-US/MyXbox/Pr...eat%20Kazekage
Acela e profilul.
Silverlight e un plugin - e varianta Microsoft a Adobe Flash, si trebuie instalat: http://www.microsoft.com/getsilverli...l/Default.aspx
...merci, dar să mor eu de văd vre-un download link :(
�mi scrie direct:
...deci �l am instalat :(Quote:
The version of Silverlight installed is:
Silverlight 4 (4.0.50917.0)
You are ready to use Microsoft Silverlight
Gata, l-am găsit pe PC dar degeaba. Iar la update am automat.
Atunci s-ar putea sa existe conflicte intre Silverlight si alte Firefox plugins.
Silverlight is not working on Firefox : The Official Microsoft Silverlight Site
Unde pot sa gasesc discutii sau chestii legate de need for speed hp, pentru a adauga prietenii pentru autolog si dupa ce imi mai exersez abilitatile... sa vedem cine e mai bun :P
RonanN1 salvarile se pot copia chiar si pe stick.la ps3 cel putin eu am reusit.
Am o intrebare:cand se va putea moda xbox 360 slim stie cineva?
Si pot pune in el un hdd de laptop Seagate sau doar cu WD merge?
Mai are cineva problema asta?
Check xbox.com -> offline achievements.
Eu la TOATE jocurile la care am și offline achievements am așa.
...ăștia de la MS sunt proști? Su ce tot o freacă aiurea. Site de 2 lei.
Edit: I asked a friend to compare achievements with me. Over Xbox Live everything looks the way it should, for every game. But Xbox.com apparently now scrambles offline achievements and automatically puts them underneath achievements with timestamps.
Re: Xbox.com getting updated tomorrow - Xbox.com
*later edit*
Și aici topicul meu deschis acum c�teva minute (m-am descărcat puțin)
...de mă banează (�n caz că de la mine e problema) măcar știu că n-am stat indiferent.
la mine erau scrambled atunci cand se facuse update la noua interfata a sitului.Acum sunt ok.
...ce cretinitate. At�ta mai freacă site-ul ăla de nici hantătaru nu mai știe ce-i acolo.
Am primitttt. Cumpar tot ce este pe marketplace. lol
se poate face cumva sa am net si al xbox si la pc printrun router care nu stie ppoe(am incercat ics si nu amers, poate am facut ceva gresit)
Am o intrebare pot adauga xboxului 360 slim cu 4gb memorie interna un hard extern prin usb? sau merge doar cu memory stick?;;)
Astept un pm va rog multumesc
Merge cu orice dar nu poti folosi decat 16 gb