Aia este pentru US.In Europa toate sunt cu 2 lamele din acelea.Daca totusi ai asa ceva poti cumpara un adaptor de vreo 6-7 lei.
Printable View
Aia este pentru US.In Europa toate sunt cu 2 lamele din acelea.Daca totusi ai asa ceva poti cumpara un adaptor de vreo 6-7 lei.
deja incepi sa faci bascalie si trolling ieftin.
Sa-ti explic si mai simplu...Tot ce este electronic (tv,consola,robot de bucatarie etc) si cumparat din US au 3 lamele la capat.Ce este cumparat din Europa are doar 2.
Si mai usor cu trolling-ul, cum a zis SirAndrew!Nu suntem pe mess.Pune intr-un post si tu intrebarile pe care le ai si gata!
Ok.Ultima problema este legata de monitor.Eu am acest monitor https://www.vexio.ro/monitor-lcd-sam...d--negru_P5402. Am nevoie de Cablu VGA HD AV pentru Xbox360 CDM7040011-B4S-00002 pentru a-mi conecta monitorul la consola xbox 360 slim?
Da.Poti cumpara unul original Microsoft sau mai exista si alte firme care fac cabluri pentru asa ceva, dar este posibil sa ai parte de unele distorsiuni in sesiunea de joc.
Lag in joc sau imaginea de pe monitor tremura sau decolorare?
HoTSaucE, multa rabdare ai man...
@noblesix cati ani, daca nu te superi? pe profile page scrie 20, insa cred ca ai mai putin de jumatate :-?
Stai usor, sa nu-mi tai gatul cu un cutit. Era doar o parere si asa am realizat ca asa gandeste si el. Daca am gresit, asta e, fiecare alege sa se joace cum vrea si in ce mod vrea...
am cumparat recent un xbox 360 slim arcade....vreau sa stiu dak ar trebui sa ma astept ca unitatea optica sa se duca dupa un timp?....avand in vederre ca joc jocuri originale de pe cd......as putea atasa un stick de 16 gb pt a instala? daca ati putea sa-mi recomandati unul...?ms anticipat..!!
stie cineva daca jocurile de pe xbox se pot instala pe HDD-ul unui 360, ca cele de 360? vorbesc de jocurile pentru xboxul original
Ok, merci ;)
de modare xbox slim se mai stie ceva ?!?
Nu mai pune astfel de intrebari pe acest thread.
Apeleaza la Donely.
Nu se mai aude nimic... Aceleasi lucruri ca si mai devreme, cu filmuletul celor de la team jungle de pe youtube.
Cum imi conectez castile la xbox 360 slim?
Ai citit manualul??Vezi ca la controller, sub analoage ai mufa pentru ele, chiar deasupra cutiei de la baterii.Citeste manualul inainte si te lamuresti cu tot ce vrei.