luati din uk prin cristidinu
Amazon.co.uk: XBOX Green DVD Case
Printable View
luati din uk prin cristidinu
Amazon.co.uk: XBOX Green DVD Case
Vă merge LIVE-ul?
...de 15 minute am ajuns acasă.
Mie nu-mi merge, dar din cauză că mi-a expirat CC-ul. Am contul suspendat. Că la ei nu se trece frumos automat la Silver (dacă expiră CC-ul), �ți suspendă GT-ul. Vreau să-l atașez pe cel nou și primesc asta (poza):
...heh, ce amatori, nu-mi pot atașa CC-ul. Site de 2 lei. Prima dată am crezut că-i de la browser dar nu. Am �ncercat cu toate și nimic...
Caca maca.
Gata, am rezolvat. Am făcut modificarea de pe billing.microsoft.com.
am o intrebare: mi-am facut cont pe xbl dar,ori n-am observat eu,ori nu m-au pus ei sa aleg,asa ca nu stiu ce regiune am la cont.Unde aflu? M-am uitat prin profile si toate cele dar n-am vazut.
Cel mai bine te loghezi pe site (pe PC) si sus in coltul din stanga iti apare regiunea; in caz ca nu apare, poti sa umbli foarte usor la profile settings si vei avea posibilitatea sa o schimbi de acolo. Eu stiu ca, de obicei, esti obligat de la inceput (de la crearea contului) sa-ti alegi o regiune. Asta va determina tipul de mspoints pe care-l folosesti si va influenta si download-urile.
stie cineva cum pot muta contul de xbox live de pe US pe UK? sau macar daca e posibil?
multumesc anticipat
Imposible.
Poti migra la tarile care au primit oficial, in 2010/2011 serviciul Xbox Live.
de asta imi era teama...multumesc
Buna seara
Am si eu o intrebare cum pot face rost de un sky id pt skyplayer-ul de pe xbox live..multumesc;;)
...de ce? Vrei cumva să iei Gears of War 3 Beta [Downloader]? Nu-i voie :tooth:
Nu are nimeni de vanzare un sky id :D?
Chiar daca ar avea cineva de vanzare oricum n-ai tu bani pt. asa ceva...
Aha ms mult... ai un os
PS:castig intr-o zi cat castigi tu intr-o luna
=)) De aia te chinui sa vinzi tot felul de nimicuri pe pub...dar e un hobby pentru tine presupun :)
Watch TV Online | Sky Player , vezi ca e de la minim 15 lire pe luna si ai nevoie si de Gold
Iti trebuie ip de Anglia sau Irlanda pe pc pt a face contul inainte de Gold
Si n-ai tu 9$ pt. un VPN la valoarea ta ?
Mi-am luat de vreo un an un transfer cable si nu mai am Driver-ele. Nu le aveti voi careva?
Am instalat pe HDD Juiced 2 si cand intru in el, invarte discul... De ce?
Se invarte si atunci cand te joci sau doar atunci cand intri in joc? Atunci cand intri in el e normal sa se mai invarta uneori, insa daca se intampla in timp ce te joci ori e o problema cu discul ori cu dvd-romul/blocul optic al consolei.