de ce am sign in xbox live gold daca am dat update later?azi mi-am facut cont de live.sau am o luna trial?:-S
Printable View
de ce am sign in xbox live gold daca am dat update later?azi mi-am facut cont de live.sau am o luna trial?:-S
da, primesti o luna gratis.
M-am uitat de curand la jocurile care le rulez mai des, care sunt instalate si pe hdd si sunt cam zgariate.
E normal sau are ceva blocul optic?
Daca sunt instalate pe HDD nu au de ce sa fie zgariate.
Dvd-ul se invarte cateva secunde (pentru verificare) de fiecare data cand intri si cand iesi din joc.
Pot aparea si asa 2-3 zgatieturi mici si fine. (greu observabile)
Probabil are ceva blocul optic. (daca sunt zgariate tare)
News: MS offers 'significantly' cheaper, improved Xbox dev kit - ComputerAndVideoGames.comQuote:
Microsoft has released a new Xbox development kit (XDK) that's "significantly" cheaper than the previous model, while offering a number of hardware improvements.
The new XDK packs extra RAM, larger hard disk drives, built and flash memory and comes in a smaller box, while MS offers the kit at a "significantly reduced price from its predecessor".
Fratilor,dupa o invatatura trasa pentru mine,RROD nu inseamna sfarsitul,sau ca trebuie sa mergeti la garantie.Problema de cele mai multe ori e din cauza alimentarii,schimbati priza,verficati cablajele.Good luck!
daca am un xbox si il modez dupaia mai merge sa joc pe live?sau pot face ceva sa pot juca??
multumesc anticipat
Guys, stau acm de vorba cu un tip care are 2 hdd-uri de xbox, pe nici unu nu scrie ce capacitate au si nici el nu are xbox pentru a le verifica. Cum pot stii ce capacitate au fara sa le aduc acasa si sa le verific ? scrie undeva, ceva ? aveti pozele mai jos.
eu le am fizic in mana. daca imi spuneti la ce sa ma uit, ma uit. pe partea de jos, nu scrie nimic despre marime...
Ce am putut observa, este ca la cel din stanga, "metalul" pe care este scris HDD este mai rotunjit la margini si ca hdd-ul nu are partile din plastic, ca celalalt.
WOW, Jorjica, ni s-a luat o piatra de pe inima acum ca ne-ai spus....si eu care credeam ca nu am invatat nimic pe ziua de azi...
n-ai decat sa-l legi la xbox sa vezi cat arata sau sa il desfaci si sa vezi cat scrie pe hdd-ul dinauntru...
Salut am facut update la dashboard cu ultima versiune, toate bune si frumoase pana cand dupa instalare mi-a dat error 71.Am inchis consola am deschiso la loc surpriza nu a mai dat eroare.Intrebarea mea e acu e doar o chestiune de timp pana va da din nou eroarea aceea?
PS: este un Jasper Arcade
E71: Dashboard Error - Error within Xam.xex: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair.
--==Console Reset Codes==--
Clear All Installed Game Updates and Console CacheClear Any Failed system updates that cause the console to error.
- Go to the "system" blade
- Select "memory"
- Press Y on the HD symbol
- Press X,X, Left Bumper, Right Bumper, X,X
- A message will appear saying: "Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices?"
- Select Yes
- With the console off, press and hold the sync up button (the small white one)
- While holding the sync button press the power button to turn on the console
- Continue to hold the sync button until the Console has booted up completely.
- During the boot process the console should clear any failed updates, allowing you to use it normally.
ORICE pentru Army of Two 2. După cum i-am spus și lui Muggs...MARE ATENȚIE la DLC. Are probleme mari. Mai multe info:
...păcat. Nu meritam una ca asta (aici vorbesc de toți fanii jocului).
- http://www.consolegames.ro/forum/f60...-two-40th-day/ (vezi posturile mele)
N-am mai jucat demult Army of Two 2 on-line, deci sunt puțin ruginit...dar �mi revin eu.
C�t despre Hawx...am doar Hawx 1. Ador jocurile cu avioane (<3 Ace Combat Series) dar din păcate nu l-am prea jucat...l-am tot am�nat. Am jucat cred că...10-20 de minute, deci sunt praf (online). O să-l reiau peste c�teva săptăm�ni, acum nu stau chiar așa bine cu timpul liber + am O TONĂ de jocuri restante.
Momentan sunt la Bulletstorm - 900/1000.
Dacă vrei să jucăm Army of Two 2, dă-mi un mesaj că intru :p (co-op, online, orice dificultate, whatever). Tu doar trebuie să stai undeva (dacă ai treabă prin casă) că trec eu tot :p
De "care" torx am nevoie pentru controller? Ma apuc de operatie. :)
T8 daca nu ma inseala memoria :D