Am si eu o problema care ma scoate din minti.... Am facut login pe xbox.com si mi-a creeat un cont nou... Cum fac sa ma logez pe contul meu?
Printable View
Am si eu o problema care ma scoate din minti.... Am facut login pe xbox.com si mi-a creeat un cont nou... Cum fac sa ma logez pe contul meu?
Confirm si eu, am avut mult timp XBOX-ul conectat pe VGA si se vedea super (chiar daca monitorul era 1680x1050 si rezolutia era setata pe 1366x768). Culorile erau altfel, dar intr-un fel imi placea mai mult fata de cum vad acum pe HDMI pe monitori Full HD. Nu era deloc blurat, dimpotriva.
Salutare si felicitari pentru achizitie
Cardul cu pricina este folosit la (re)calibrarea Kinect, in cazul in care nu esti multumit de felul in care iti recunoaste gesturile sau daca muti jucaria. Dimensiunile si desenul cardului reprezinta un reper precis pentru Kinect iar cardul respectiv este inclus in cutiile tuturor jocurilor Kinect aparute pana acum. Habar n-am ce-i cu Kinect Labs, poate stie altcineva.
Kinect Labs este un set de aplicatii. Aminteste-ti ce au prezentat la E3 2010, cand pictau aia. Momentan stiu ca era doar Avatar Me sau cum se numeste. Il poti incerca, este gratuit.
Am si eu o intrebare:
Am un xbox 360 arcade si as vrea sa bag net pe el.Cum fac?Pls ajutor!!!
platesti abonament, cum altfel ?
Daca vrei sa il ajuti, raspunde corect, nu baga numai aberatii.
@xRobertx pentru a conecta Xbox-ul la internet bagi cablul ethernet in spatele consolei, o sa ai gratuit cate 1 luna gratuita de Xbox Live pe 3 conturi diferite, dupa care va trebui sa platesti pentru a mai avea acces la serviciile online oferite de Microsoft...
1-Da
2-Da
3-O sa ai 3 luni gratuite, dar pentru fiecare luna trebuie sa faci un cont nou.
4-Nu exista Xbox Live in Romania ...contul va trebui sa il faci cu adresa de US sau de UK.
Va merge xbox.com? Mie imi da o erroare.
Ok, a mers... Acuma suna cam ciudat, daca ma loghez cu adresa care am creeat contul DJay danny, ma trimite pe alt cont facut de ei....Cum sa ma loghez pe contul meu?
http://www.youtube.com/watch?v=ZNNwc...eature=related
tre' sa fac exact k in videoul asta?
pls help!!!
Daca ti-am spus ca trebuie sa faci un cont cu adresa US sau UK sau orice tara care are acces la Xbox Live, tu ce ai inteles?
Da ca in clip...
Vreau sa-mi iau un xbox care sa nu coste foarte mult(sub 10 milioane) si care sa nu se strice dupa cateva luni.
Nu prea le am cu Xbox(abia acum o luna am aflat ca e de la microsoft),deci va rog spuneti-mi care ar fi cea mai buna alegere.
Daca vrei sa iei nou, poti lua varianta Slim cu memorie 4GB, e in jur de 900 lei (la eMag de exemplu). De stricat n-o sa sa strice, Slim-urile si varianta anterioara (Jasper) nu mai au problemele de dinainte.
Daca vrei second hand, incearca sa gasesti unul cu revizia Jasper pe aria Bazar. Nu stii cum a fost folosit inainte, dar daca inca e in garantie e mai OK. Ai grija si sa nu fie banat, desi daca ai de gand sa-l modezi e irelevant, mai devreme sau mai tarziu tot o sa fie banat.
Am inteles chestia cu Ne-Jasper=rupere a consolei dupa ce raman prea prins intr-un joc,dar la cate modele sunt nu mai inteleg nimic.
Doar consolele jasper nu au problema cu RRod sau si restul din 2009 in sus?
Nu-ti mai bate capul cu Jasper/Phat etc, ia-ti direct Slim de pe amazon si stai si joaca-te linistit.
Xbox 360 Console: Amazon.co.uk: PC & Video Games
Te costa 720 RON cu tot cu transport
care imi da si mie cateva site-uri de casti pentru xbox 360 slim as vrea sa cumpar da nu mai mult de 300lei