Si regulamentu e regulament, de aia e scris, ca sa-l cititi. http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
3. Este interzisa promovarea pirateriei software si postarea de mesaje care contravin legilor in vigoare.
Printable View
Si regulamentu e regulament, de aia e scris, ca sa-l cititi. http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
3. Este interzisa promovarea pirateriei software si postarea de mesaje care contravin legilor in vigoare.
Asemenea intrebari adresati-le lui Donely. Il gasiti aici: http://www.consolegames.ro/forum/f88...-nintendo-wii/ .
daca regulamentul e regulament si nu promovati pirateria, de ce cele mai promovate threaduri sunt de modare unde scrie doar de ochii .. lumii.. ca nu se modeza pt piraterie.. dar nici bunica scufitei rosii nu crede ca cineva isi modeaza consola, la preturile enorme, doar ca sa poata rula un mic program - toti scriu cd-uri si pirateaza. cu alte cuvinte: cand se promoveaza pirateria-cand nu, aici, dar nu mai sariti la gatul celor care vor sa pirateze ca majoritatea fac asta! ca ex., pe langa console, mai nimeni nu are liceenta la windows, sau la restul de de programe folosite!Quote:
Si regulamentu e regulament, de aia e scris, ca sa-l cititi. Regulament ConsoleGames.Ro
inteleg ca trebuie de ochii legii spus ca nu se promoveaza pirateria, dar toata lumea stie ca brazii nu se impodobesc singuri, si benzina nu e gratis intrucat nici modarea nu e!!!
Asta e supremul argument???? Costa modarea????
Cum pot eu sa discut logic cand se aduc astfel de argumente?
ala e argumentul meu? nu, nu e! oricum le raspund eu celor care intrebau de modare:
Daca modezi -FURI- adica in loc sa platesti jocurile la care unele firme au muncit ani, le joci gratis - cam cum faci cu windows sau 3dmax, sau orice program care il folosesti, sau toate jocurile pe pe pc- acelas lucru
dezavantaje.. se umbla in consola, creste riscul de rrod sau altele, si poti sa iei ban pe live- adica sa nu mai poti intra pe net.
si pt zeul soarelui spuneam ca `argument` ca: AICI PE FORUM sunt reguli de nepromovare a pirateriei pe care tot forumul le incalca!
Tu crezi ca parerea ta e adevarul suprem si incerc sa convingi pe altii de asta. Ei bine, afla ca parerea noastra, a administratorilor si moderatorilor acestui forum difera de cea a ta. Modarea nu este egala cu piraterie, nu are rost sa intru in amanunt de ce sunt diferite si ce implica una si cealalta, am facut-o de nenumarate randuri. In speta, exista si un regulament ce trebuie respectat si care spune ca pirateria a fost, este si va fi sanctionata. Nu incerca sa reinventezi roata dupa cum ti se pare tie.
Doresti sa ramai pe acest forum, respecti regulamentul si nu vorbesti de piraterie. Ca tu piratezi acasa e problema ta, pastreaza acest lucru pentru tine si nu-l aduce pe forum. Nu incerca sa aduci opinii pentru argumente pro discutiilor legate de piraterie pentru ca nu va functiona. Daca respecti aceste lucruri esti binevenit pe acest forum, indiferent de opinia ta legata de modare. Daca in continuare nu pricepi si doresti sa vorbesti despre piraterie, vei fi invitat in alta parte.
Circulati va rog.
Adevarat pentru 99% din oameni, dar irelevant... pirateria implica modare, modarea nu implica neaparat piraterie, asa ca ai voie sa vorbesti despre modare, n-ai voie sa vorbesti despre piraterie.
Eu am cont de UK, cu o adresa din Anglia trecuta asa sa fie (stiu ca la un moment dat e necesar sa bagi, chiar daca nu o folosesti). In rest, pentru puncte/live gold mi-am luat mereu codurile corespunzatoare (de UK/Europe) de pe site-urile care ofera asemenea servicii (de ex gamepointsnow.com), iar mai nou fac cumparaturile direct de pe Live cu cont PayPal atasat (care are adresa si card din Romania, deci nu sunt probleme...).
gata cu off-topicul....nu v-ati plictisit?
on:la urmatorul update de dash youtube va fi free?
Nu vad de ce ar costa, dar la Microsoft nu m-ar mira...:)..Facebookul e free, deci dupa logica asta, si youtubeul ar trebui sa fie.
Ahh nu stiam ca doar daca ai gold...
Va salut compatrioti...am reusit sa citesc vreo 300 pagini din acest Thread , dar tot mai am cateva intrebari si m-as bucura tare mult sa existe un binevoitor cu rabdare sa imi raspunda:
1) Mi-am luat un Xbox Slim 360 cu Kinect de la Domo din Tm dar mi-a trebuit priza din aia ciudata din State am inteles..e vreo problema?
2) Mi-am ales ca tara UK. Tre sa imi bag o adresa reala din Anglia ca sa pot lua chestii direct de pe XBOX LIVE si sa imi pot atasa cardul?
3) De unde pot sa imi cumpar si eu jocuri la un pret cata de cat omenesc
Multumesc foarte mult
1. Cam ciudat ca l-ai primit cu priza de UK banuiesc totusi..poti folosi orice cablu de alimentare PC normal
2. Ia adresa oricarei firme, sa fie reala, nu-ti atasa card, in schimb ataseaza-ti paypal, e mai safe
3. Chiar de aici de pe forum Microsoft: Jocuri Console, sau shopto.net, amazon.co.uk etc
Multumesc pentru promptitudine...
Citeste si threadul acesta: http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/ .
buna ziua. tocmai ce mi.am luat un xbox 360 pe care l.am conectat la tv prin cablul din dotare (nu HDMI). TV.ul este un LCD samsung pe ale carui specificatii scrie ca suporta 60 mhz. setarile xbox.ului l.am facut tot pe 60 mhz insa imaginea nu este clara iar in joc imi este foarte dificil sa citesc indicatiile si story.urile aferente. dupa cate banuiesc ca se vede din explicatii nu prea ma priceo :) asa ca va rog sa fiti ingaduitori cu exprimarea si, in caz ca cineva intuieste care ar fi problema astept sugestii.
va multumesc
si mie mi se vede un pic in ceata, incearca cu un cablu hdmi