jocul este atat de prost optimizat incat daca misti analogul cu aimul actioneaza dupa 0,5secunde
Printable View
jocul este atat de prost optimizat incat daca misti analogul cu aimul actioneaza dupa 0,5secunde
...așa e și Turning Point: Fall of Liberty :wall:
app... ati reusit sa omorati acel minotaur? eu am incercat de doua ori si am renuntat
Salutare as dori sa achizitionez puncte microsoft este cineva care vinde la noi asa ceva sau se pot lua numai din strainate prin card sau prepay
Salut! Nu stiti de ce nu pot sa joc fifa 09 cu alti pe live ?Pentru ca sunt SILVER si nu sunt GOLD?
Multumesc!
Alexxxnik, ai deschis si tu manualul cand ai ajuns cu consola acasa? O resursa buna e si site-ul asta...
Am citit cate ceva.Da eu nu prea intru pe Live asta ii a doua oara si nu prea ma pricep
am gasit pe emag acest xbox360(link: http://www.emag.ro/console_hardware/...e--pCDM7040055. Stiti ce jocuri contine?Este nou?Merita sa-l cumpar?
dar il are ? ca si eu am cautat un elite de mia venit rau si nu gasesc pe nicaieri
padawan am facut comanda dar dupa 5 ianuarie :((
pai scrie Disponibilitate:La comanda banuiesc ca il au, asa scrie si la elite
au dar dupa 5 ianuarie ca am vb cu cineva de acolo
Hmm... Eu acum am observat dar este Dash of destruction gratis pe Live :)
thx trickz ;) nici eu nu il observasem ;))
Hehe, mai am putin si am luat toate achievementurile :D
Edit: am luat toate achievementurile :)
Mai imi trebuie ala de multiplayer pentru care iti trebuie doua controllere. Dar o sa-l fac..in curand :D.
Eu nu pot sa trec de lvl 6 la T Rex