Eu nu am YouTube, numa pe US a aparut sau cum? :(
Printable View
Eu nu am YouTube, numa pe US a aparut sau cum? :(
salutare moderatorilor.Am si eu o intrebare de incepator sa zicem,intentionez sa imi modez consola xbox slim cu "RGH - RESET GLITCH - JTAG" si acum intrebarea,daca intentionez sa imi cumpar un joc original,banuiesc ca se poate juca de pe unitatea optica??.
si inca una:mai am voie sa las consola cu internet sa isi faca diverse udate-uri?sau trebuie sa ii tai teava???
Multumesc anticipat.
S-ar putea sa fie Gold only
Ai voie cu internet, nu te musca...
Am Gold dar nu imi aparea Youtube nici in dashboard, nici in App Marketplace.
Am cautat "youtube" in tab-ul "Bing" si de acolo am putut downloada si instala aplicatia.
Hope it helps.
Am si eu o problema.Tata s-a jucat pe Xbox si a creat un gamertag...Player 1 si a jucat destul cat sa faca cateva salvari la jocuri...intrebarea este urmatoarea.Este posibil sa transfer salvarile pe un nou GT care il voi crea ulterior?
Nu, dar o sa poti intra cu el pe live si sa ii schimbi numele
am casti pt xbox 360 elite black primite la pachet cu xbox-ul si nu imi merg in sensul ca nu aud nimic cu ele si nu pot vorbi in jocuri....trebuie cumva setate niste optiuni din cosnla sau jok sau trb instalate cumva castile.....castile sunt cele gri standard care le primesti cu xbox-ul nu wireless
Avem acces la youtube sau este country-restricted? Ce alte aplicatii mai pot fi accesate ?
Este prea greu sa incerci singur ? Evident ca ai acces la youtube :-j si restu le descoperi singur...
si nu trebuie sa apas vreun buton ca sa pot vorbi la microfon?
Avem acces la youtube, dar oricum e super incomod de folosit fata de PC..
Nu. Cel mai bine, fa un party, invita un prieten si vorbiti. In felul asta testezi si microfonul si castile.
In leg cu problema ta...trebuie sa apesi pe butonul cu sigla.xbox pe el si pe ultima pagina gasesti preferences.Acolo dai la audio si ii dai use headset sau cv de genul
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk
Ieri ce m-am conectat prima oara la XBL si am ramas placut surprins de viteza de descarcare.Mi-a luat Borderlands in 5 minute.In schimb aplicatiile acestea .. YouTube, Facebook, twitter ... mai bine le lasam pentru PC
L.E. Dragut noul dash si mai usor de folosit
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk
salut.serverele ea au vreo problema sau am eu o problema?de 2 saptamani pe fifa 10 nu se mai poate conecta.imi apara msj ca cica ea servers are not responding.toate jocurile pe live imi merg in afara de asta.am eu o problema sau chiar au o probl?
Multumesc
Vreau sa modez o consola XBOX360 kinect bundle din USA luata anula acesta. Model 1439, MFR date: 2011-01-13, unde as putea sa o modez si cat m-ar costa?
Au inchis serverele (wtf nu pot sa scot bold-ul..)
December 6, 2011 Online Service Shutdown
Service Updates
- FIFA 10 for PC, PlayStation 3 and Xbox 360
- FIFA 10 Ultimate Team for PlayStation 3 and Xbox 360
- 2010 FIFA World Cup South Africa for PlayStation 3 and Xbox 360
merci mult.pacat...am si fifa 12 da mi placea mai mult ala