salut. de unde pot cumpara cel mai ieftin microfon de xbox360 ? pot cumpara numai headset cu mic? cam cat m-ar costa
Printable View
salut. de unde pot cumpara cel mai ieftin microfon de xbox360 ? pot cumpara numai headset cu mic? cam cat m-ar costa
E Live-ul down?
Are cineva CALL OF DUTY 2 pentru XBOX 360 in original? Va rog un PM. Mersi
Cine ma poate lamuri cum este cu " Cloud save games". Joc AC-B si intampin niste erori. Daca copiez din Cloud in hdd salvarile la joc si dupa aia le sterg din Cloud, pot sa ma joc in continuare de unde am ramas sau o sa o iau de la inceput?
Multumesc
Normal ca nu mai poti juca cu acele salvari daca le stergi din Cloud.
Fa-ti salvari pe HDD, iar in Cloud copii salvarile (back-up).. sa zicem ca ti se strica HDD-ul consolei/consola si pierzi salvarile, atunci poti downloada salavarile pe care le-ai copiat in Cloud.
Apare peste 2 zile B-)
http://youtu.be/qQELfknZXfg
E tare, cum in trailer, zice despre Romania <3
Foarte tare...apare cumva si in Europa?
super tare chestia cu cloud bv microsoft.=D>
Nu http://mac.softpedia.com/screenshots/ico/Trollicons.gif - ntsc-j only.
...desi celalalt a aparut.
God damn it....uite asa ratez cateva jocuri excelente, mai ales ca imi plac genul asta, de aia astept si Lollipop Chainsaw....:(...apropo, daca am nevoie de co-op la Off the Record, pot conta pe tine? Poate si la Bulletstorm, de vreau sa ma apuc sapt asta de el...
Ideea era ca daca aveam salvarile pe hdd si intampinam erori in joc dadeam clear system cache si era posibil sa se rezolve erorile.
cum fac un gamercard, din acelea cu linkuri catre profil? ms.
---------- Post added 18-01-2012 at 07:07 AM ----------
inca o intrebare, am incercat sa cumpar gta 4 si nu ma lasa (nu e disponibil in zona mea). are legatura cu faptul ca am cont de uk?
Cum fac reputatia 5 stele ? Si cu ce ajuta ? Adica care e diferenta intre 3 si 5 ?
Cineva are chef de un Forza Motorsport 4 ? :D
Asa sunt si eu de cativa ani, mai mult colectionez decat joc. Jocurile care ma atrag foarte mult le joc, dar in rest, cam atat. Stiu sentimentul.