Eu am xbox-ul comandat de pe amazon.co.uk si livrat din Germania.
Inainte sa-l comand am intrebat cum fac cu garantia si mi-au spus sa le dau un mail inainte si imi vor da ei adresa service-ului unde sa trimit consola pentru investigatii.
Printable View
Eu am xbox-ul comandat de pe amazon.co.uk si livrat din Germania.
Inainte sa-l comand am intrebat cum fac cu garantia si mi-au spus sa le dau un mail inainte si imi vor da ei adresa service-ului unde sa trimit consola pentru investigatii.
Microsoft E3 2012 Press Conference:
http://youtu.be/IYvQu00t75w
Salut am un xbox 360 phat modat cu lt 2.0. Pot sa-mi cumpar fifa 12 original si sa-l joc pe live? Sau ma baneaza imediat cum intru pe live?
Incearca si vei lua ban!
e functional de aici din Romania vreun serviciu de streaming video/inchiriat filme ?(netflix,zune hd,amazon)
Doar VPN. Sunt si unele gratis,(Crackle), dar sunt cu filme vechi si nu cele mai bune.
Si prin VPN pot face sa functioneze Netflix sau Zune :) :-? ?
Da, numai ca trebuie sa iei un VPN cu viteza buna. O sa ai de platit si abonamentul la VPN si la Netflix. Nu stiu daca se merita.
Cu siguranta nu merita. Ar fi meritat daca traiam intr-o tara cu acces la Netflix, sunt unele preturi bune acolo.
Salut!
Am un xbox 360slim, 250GB si as vrea sa joc GTA San Andreas care este xbox clasic. Se poate, daca da care sunt pasii care trebuie sa i fac.
Nu sunt foarte priceput si mi a zis cineva ca trebuie un emulator(nici nu stiu ce e aia).
Trebuie verificata printr-o lista updata online a jocurilor de xbox ce merg si pe xbox 360. Din ce mi aduc eu aminte San Andreas merge pe xbox 360.
Ma intereseaza din ce in ce mai mult sa joc si eu Halo. Am posibilitatea sa cumpar urmatoarele, dar mi-e sa nu fie unul extensia celuilalt:
Halo 3
Halo Reach
Halo ODST
Halo Wars (asta stiu ca nu e FPS)
Halo Anniversary
Deci care reprezinta jocuri separate si ce sa cumpar din lista de mai sus?
Halo: Combat Evolved Anniversary e editia recenta a primului Halo lansat acum vreo 10 ani. Mai este Halo 2 (de primul Xbox), Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach si urmeaza sa apara Halo 4. Da, Halo Wars nu e FPS, e strategie. Daca poti iti recomand sa le joci pe toate, ia-le de la inceput. Daca nu, Halo 3 si dupa Halo: Reach.
Deci din lista de mai sus sa le iau pe ... .toate :)
Da, lipseste doar Halo 2 din toata lista.
Salutare!Am si eu un xbox360 slim modat RGH si mi-am achizitonat un Kinect.Imi cere sa ii fac update.Este vreo vreo problema daca il lasa sa il faca?altfel nu functioneaza senzorul.Mersi.
In lista este trecut ca ar merge, dar eu nu stiu cum sa l instalez pe hard. Consola il recunoaste, insa nu vrea sa mearga. Jocul este original.