Multumesc, clar problema este de la mine, eu am viteza de 98Mb/s in metropolitan insa in .com, spre exemplu boston am doar 0,29 Mb\s si upload 0,04 Mb/s. Imi poti spune ce provider de internet folosesti? Ma bate gandul sa ma mut de astia....
Printable View
Cand fac contul imi zice sa adaug o metoda de plata pt trial 1 luna dar nu reusesc,nu imi merge cu cardul din ro.Voi cum ati reusit?
Dupa ce am descoperit free stuff ([Info] Free Xbox Live Redeem Codes & Free Marketplace content) :))
* your download queue is full * (n-am mai intrat pe xbox -consola- de cateva zile iar ieri am tot pus download de pe site la multe chestii)
joaca cineva pe live fight night champion?
Epic gift is EPIC! :x
Urmeaza sa imi achizitionez consola cu BlackOps2 sa il joc online, m-ar interesa daca pot sa joc pe serverul de la americani ? ca sa fac asta trebuie ca userul de pe live sa fie tot din america ?
Buna ziua. Am un Xbox 360 modat prin RGH. Vreau sa achizitionez si un kinect pentru el. Imi puteti spune, va rog, daca kinect-ul merge si la xbox modat sa nu dau banii degeaba pe el. Multumesc
Kinect-ul merge la orice xbox (phat sau slim) cu singura diferenta ca la consolele phat este necesara adaptor pentru alimentare separata de curent (deoarece portul USB nu asigura suficient curent).
Modarea nu are legatura cu functionalitatea unei console ! Are legatura in schimb cu mentalitatea si moralitatea consolistului :evil:
Pana la urma eu nu am inteles unde activez trialu de o luna la xbox live, poate cineva sa imi explice? va rog frumos
nu se mai acordă acel trial pentru o lună de xbox live... trebuie să plătești o liră/un dolar pentru prima lună, iar apoi un abonament �ntreg.
Salut , as vrea si eu sa stiu cum pot avea xbox gold gratuit o luna, sau 2 nu mai stiu exact cat era .. cum trebuie sa fac ?
Multumesc , astept un raspuns .
Cand creeezi primadata contul iti da o luna dar trebuie adauga un cont paypal de uk sau card ca sa iti dea
Am de ales Xbox360 slim 250gb=185Euro si Xbox 360 slim 250gb+Forza 4+Skyrim = 200e , se merita pentru cele 2 jocuri diferenta ? zic asta ca nu cred ca le voi juca si as putea vinde ulterior doar forza4 ca celalalt de descarcabil.
merită cu siguranță! :)
15 euro in plus pentru 2 jocuri extraordinare ? Nu te zgarci pentru asa ceva. Ia varianta cu jocuri :)
Imi poate spune si mie cineva de unde pot cumpara puncte microsoft prin card PaySafe?
Am cumparat Fruit Ninja pt Kinect, de pe online. Daca schimb consola, mi se descarca din nou jocul in noua consola la logarea cu contul meu?