La ce preț era?
Printable View
La ce preț era?
^ 1.350 lei.
Nu cred ca mai este in stoc.
A cumparat-o pe ultima un prieten, acest lucru i-a fost specificat telefonic. (insa este posibil sa mai fie vreo una ratacita prin magazin/pe site apare stoc 0)
Va rog sa lasati prostiile si incepeti sa strangeti bani pt PS4/XBOX 3.
^In magazinul din bacau inca era expusa.
@ronanN1 eu personal in nici un caz nu o sa cumpar prima generatie de ps4 sau xbox3 o sa astept "slimurile",caci primele generatii mereu au cateva glitch-uri . :)
Salut baieti !Am si eu o problema..am cumparat o consola modata fat. Merge foarte bine.. Doar ca am gasit un joc la un pret rentabil si l-am cumparat. E vorba despre Max Payne 3 original.. Am incercat sa il bag in xbox, il vede, dar imi da o eroare "disc unreadable 1:clean with a soft cloth si 2:restart console". Buuuun, am facut asta si nimic. Am incercat de mai mult ori si nimic.. Dupa am zis sa incerc sa il instalez poate merge..L-am instalat si acum imi da o eroare, dar nu ca cea anterioara, ci pur si simplu "update fail".. Daca ma poate ajuta cineva..Stima si multumesc anticipat.
poate e prea nou jocul :) .
Ce ziceti se merita black ops 2 la schimb cu fifa 2013 cu codul online folosit? schimb pe schimb
Ma cam enerveaza "rasistii" astia. Au inchis magazinul Altex din Atrium Mall din Arad si in locul acestuia au pus Media Galaxy care este de 2 ori mai mare(stiu ca e cam acelasi lucru). Pe partea de gaming din magazin(care e pe colt) au doua laturi cu rafturi pline cu jocuri. Unul in stanga cu jocuri PC(totul e ok :) ) si in dreapta jocuri pentru console in care 3 sferturi sunt de PS3 (eu fiind un Xbox "fanboy" sunt impotriva). Si, pe langa acestea, jocurile sunt si foarte scumpe fata de ce gasesti pe net. :(
Salutare baieti.Stie cineva la ce ma poate ajuta mai exact codul acela de la fifa 13?Decat pentru a juca pe net,in multiplayer?sau pot sa downloadez dlc-uri speciale,ori altceva...Vreau sa stiu ce pierd daca il iau sh,cu,codul folosit deja...multam
Să joci în diviziile online sau amicale online, modul Ultimate Team (care în mare parte tot online se joacă).
Nu știu, dar Fifa fără online nu e Fifa.
Dar dacă l-ai luat pentru a juca când vine un prieten la tine, atunci înțeleg. :)
PS. Poți căuta pe ebay coduri pentru multiplayer, de obicei codurile de online pass pe ebay sunt mult mai ieftine decât dacă cumperi online pass-ul de pe marketplace (2-3 lire)
Inca ceva,te rog.Daca il cumpar cu,cod,insa n-am Gold-ul,isi face update-urile la echipe?sau tre sa am Gold-ul?nu ma dau pe spate sa joc pe net,prefer offline cu prietenii,dar as vrea sa am totusi echipele la zi...merci
Da, pe alea le primesti indiferent daca ai codul sau nu.
Cum a spus tudyniuz. Legat de treaba asta, ce mă deranjează pe mine cel mai mult este faptul că odată ce apare noul Fifa, celelalte jocuri anterioare nu mai primesc update de squad, deși serverele sunt online în continuare și mulți continuă să le joace și pe cele vechi.
Cu alte cuvinte, ar trebui să-mi cumpăr Fifa anual doar pe schimbarea tricoului, a graficii cu iarba, bugurilor și a componenței echipelor. Unele jocuri din această seria, doar aceste "îmbunătățiri" aduc.
poate nu intreb unde trebuie dar am si eu o nelamurire in legatura cu skyrim,am strans bani sa il pot cumpara si am citit pe un forum cum cineva se plangea ca texturile/grafica este foarte proasta dupa 15-20 de minute de joc, a spus ca se vede ca si cand ar fi jucat pe pc cu grafica la low,dupa care am cautat pe youtube si am citit comentarii cum ca nici un patch nu a rezolvat problema :( ce sa fac sa il cumpar ?
Il cumperi si il instalezi pe hdd, nu o sa ai nicio problema cu texturile
bine multumesc de raspuns
am un cont de live de USA. De unde as putea cumpara microsoft points?
Cam care este pretul jocurilor in Bulgaria ? Ajung maine la Sofia. Daca se poate sa imi spuneti un magazin gen Altex ar fi perfect .
www.allromedia.com
Gratie lui Robert Dinu ai preturi apropiate de xbox.com. Am cumparat de la el prepaid card de o luna de zile. Recomand 100%, livrarea codului pe mail in 5 minute !