Goldul e universal :)
Printable View
Goldul e universal :)
Mi-am luat ms...
Care e pozitia corecta pe care trebuie sa o aiba xboxul?Vertical sau Orizontal?
Alex goldul merge si pe one si dupa ce ti iei 1an poti sa ti iei si pt 1luna sau 24h...;)
Salut,
Am migrat de curand contul de pe US pe UK in speranta ca voi putea lua jocurile oferite gratis in fiecare luna. Imediat am primit pe email asta:
Insa, in continuare, nu pot lua jocurile free ("Not available for your region"). O chestie dubioasa e ca nu mi-a cerut nici o adresa valida de UK. Ar trebui sa mai fac ceva ?Quote:
This mail is confirmation that you successfully switched your XBOX Live account from United States to Great Britain .
Your subscription to Gold – 12 Month in United States has been cancelled on Tuesday, January 07, 2014. In the meantime 6 month(s) has been exchanged from your subscription to Xbox LIVE Subscription Transfer in Great Britain.
Multumesc.
Dureaza un timp pina se face trecerea ...nu este o perioada fixa ...poate dura si citeva saptamini ...v a trebui sa shimbi adresa si codul postal sa corespunda cu u.k .
Multumesc !
Si vezi ca nu poti sa iei toate jocurile .. chiar daca esti pe cont de UK , doar daca le iei cu VPN :)
De cand au modificat ToS nu mai iau cu VPN; stiu ca inca nu au banat pentru asta, dar dupa valul din toamna prefer sa nu mai risc.
Nu risti. Stiu situatia de la noi si e tot ok.
de curiozitate.. de ce ti-ai mutat contul pe uk? doar pentru acele jocuri free? este mult mai ieftin totul pe store-ul de US de aia te intreb
cand incerc sa download 'Sleeping Dogs' ca free game for gold .. fie ca incerc direct prin consola,fie prin intermediul site'ului,imi arata de parca il cumpar cu 14.99 lire(contul de UK,evident) .. :-S este setat PayPal la purchase,prin urmare nu vreau sa cumpar jocul cand este free,nu .. ?cum procedez sa il iau la free .. :-/
Nu ar trebui sa-ti apara asa. Doar daca nu esti cumva silver member, caz in care poti sa descarci jocul doar pe bani!
pai,tocmai ce am un trial de 48 de ore(asta inseamna ca nu este 'gold' .. ?!) .. ca sa joc ceva online in acest weekend .. voiam sa iau jocul cu ocazia asta .. in fine ..
Trial-urile nu îți dau acest beneficiu. Trebuie să cumperi o lună de gold!
Pur si simplu m-am saturat sa ma conectez prin VPN; am cumparat pana acum ~60 jocuri si a trebuit sa folosesc VPN de mult prea multe ori. De asemenea, unele jocuri nu mergeau cumparate prin PayPal, iar cumpararea de US points e o adevarata aventura (sunat pt verificare si refuzat, etc). In plus, multe jocuri free nu le-am putut lua tocmai din cauza asta.
Sincer, nu stiu daca am facut bine; am zis sa incerc, iar daca nu sunt multumit o sa schimb din nou peste 3 luni.
---
Cum ziceam si mai devreme, un alt motiv sa renunt la VPN a fost si noul ToS :-)
Salut, mi-am cumparat recent un xbox 360, modelul aparut anul trecut (2013). L-am cumparat de la un, " GameStop " din Italia. Intrebarea mea este, dupa ce mi-am facut cont, pe U.K bineinteles, am o nelamurire. Sunt curios daca pot cumpara jocuri de pe market, imi este mult mai convenabil. Plus de asta, am observat ca pe U.S.A , jocurile sunt mai ieftine, fratele meu are cont. Pot descarca de pe orice cont, nu inteleg care este treaba cu VPN-ul. Va multumesc anticipat.
Am xbox 360 slim cu dash 2.0.16...se poate moda?
da, trebuie tinut in prosopul ud 3 ore ruland Max Payne si se automodeaza