Stiu asta. asta e linkulXbox 360 - Konsole Slim 250 GB Mit Überraschungsspiel ! 0885370127195 | eBay
Printable View
Stiu asta. asta e linkulXbox 360 - Konsole Slim 250 GB Mit Überraschungsspiel ! 0885370127195 | eBay
Daca esti in Germania, ti-as sugera sa il iei de la Amazon direct sau din magazin, la banii aia. Ebay iti ofera protectie, dar e mai simplu de lucrat cu Amazon. Pentru mine e sfant: tocmai am rupt un Chromecast in Tv din vina mea, am vorbit cu ei, a doua zi am primit unul nou sigilat, alaturi de un plic autoadresat sa il trimit pe cel stricat lor.
Stau in Germania si de pe Amazon e complicat, deoarece nu am card de credit si cu transfer bancar nu cred ca merge.
Multumesc mult.
Atunci, la un magazin si cumpara-l cash.
Am fost ieri la magazin si are xbox 360 de 4gb la 180 de euro.
Se merita cumparata si se poate pune un hdd extern ?
@iero, e muult prea scump. In jur de 200-225 euro gasesti varianta cu HDD de 250 Gb. DAca il cumperi separat, HDD-ul te ajunge minimum 70-80 de euro. Cauta magazine de jocuri, supermarket-uri cu departament de electornice/electrocasnice, site-uri ce primesc plata paypal, etc.
---------- Post added 30-07-2014 at 13:09 ----------
Uite aici ceva versiuni si preturi pentru ultima versiune Super Slim:
Xbox 360 - 250 GB (Xbox One-Design): Amazon.de: Games
188 de euro pentru Super Slim 250 GB sau 207 pentru versiunea de 250 Gb cu Halo 4 si Forza Horizon.
Salutari. Am " reusit " sa zgarii un joc , anume GTA 5 CD 2 . Am tot incercat sa gasesc pe cineva care repara zgarieturi , dar unii nu raspund iar altii sunt suspecti. Puteti , va rog frumos, sa ma indreptati si pe mine catre o persoana de incredere, de ale caror servicii ati beneficiat ? Va multumesc frumos, anticipat, si ma scuzati de off-topic daca exista.
Dacă discul prezintă zgârieturi foarte adânci, nu prea mai ai ce să-i faci. L-ai zgâriat mișcând consola în timp ce jocul rula de pe disc?
Da. Nu are zgarieturi foarte adanci. Din ce imi dau eu seama sunt doar la suprafata . Oricum merita incercat sa le scoata. Dar nu gasesc pe nimeni in Bucuresti, si nici macar in tara. Nu are nimeni o persoana de contact pentru asa ceva ? Una serioasa.
Salutări! Sunt interesat de a cumpăra un arcade stick pentru Xbox360. Cunoaște cineva de unde sau de la cine aș putea cumpăra unul în București? Nu sunt pretențios la aspect dar vreau să funcționeze bine. Dacă știți să fie și la preț avantajos e și mai bine (nu țin să iau unul la 500 RON).
Va salut.
Asa cum zice si titlul vreau sa cumpar de pe xbox marketplace un add-on si mai exact "Titanfall season pass" dar chiar nu stiu cum sa fac asta . Contul meu este pus pe USA si m-am gandit sa cumpar prin PayPall dar cand incerc sa fac asa mai intaia de a seta contul de PayPall ma pune sa scriu billing address si bineinteles ca trebuie sa fie una din america. M-am gandit sa intru pe net sa iau o adresa de un hotel sau ceva de genul, dar imi este frica ca verifica astia toate astea si poate ma blocheaza ca pe PayPall voi avea o adresa si la billing adress alta.
Voi cum ma sfatuti sa cumpar acest Add-on ? si cum sa fac
Poți schimba regiunea contului o dată la câteva luni. Mai multe detalii găsești aici: Change the Region of your Xbox Live Account | Xbox Regional Setting
Păi ce eroare îți apare? Contacteaz support-ul Microsoft, te ajută imediat să rezolvi orice problemă ai avea.
Cel mai simplu e sa iti cumperi card valoric, incarci contul si faci cumparaturile direct de pe consola
Salut...am si eu o intrebare...vreau sa imi iau si eu un abonament la xbox live gold pe 3 luni imi puteti spune si mie ce si cum trebuie sa fac cu regiunile alea ca nu prea am inteles si nu vreau sa dau banii degeaba..merge si pe Spania? Multumesc!
Din cate stiu eu nu exista special pentru Spania.. ci orice abonament Live Gold pe 3 luni de UK ar trebui sa mearga oriunde in UE. Dar nu sunt 100% sigur pt. ca pe Spania chiar n-am incercat.
Orice abonament pentru Europa este valabil și în Spania.