Ok mersi frumos
Printable View
Ok mersi frumos
Am terminat Metal Gear Rising - Revengeance frumos jocul :)
Acuma ce sa joc :? As dori sa joc cu cineva ceva online daca tot am o luna gratuita de Xbox live
Jocuri : AirMech; CoD BO1; BO2; Defiance; MW2; Terraria;Warfacesi Wot .
(Acuma am obs ca Warface e inchis...)
Salut,sunt nou pe forum,as dori sa intreb cum pot sa vad pentru cat timp este un cod de gold pe xbox?Un site sau ceva unde pot sa vad sau direct pe consola?Vreau sa imi cumpar cod de gold pentru 12 luni de la cineva de pe olx si nu vreau sa platesc pentru 12 luni de gold si sa primesc doar una.
Khalifa , Cel mai bine ar fi sa cumperi de aici 12 Month Xbox Live Gold Membership (Xbox One/360) - AllRoMedia.com - Your Gaming Source
Poti avea incredere si codul iti vine in 1-2 minute.
Ori daca nu , vezi ca este la MediaGalaxy sau Altex Cod de 1/3/12 luni de xbox live.
Sau www.g2a.com ... eu de akolo cumpar si sunt foarte ok la pret , livrare rapida
adica o sa permita 2TB pe usb? misto...
eu nu am primit acces la preview program :|
http://a.disquscdn.com/uploads/media...7/original.jpg
Yup, it works :)
pfffff!!!!!!!este vreo metoda sa fortez microsoft sa ma lase in preview program?
Are careva idee de unde pot sa cumpar Tour de France 2014? Multumesc.
Eurosport :/ Umm, fără gluma, parca la gameshop.ro am vazut ceva Tour de France
salutare , ii merge cuiva sa descarce jocul army of two the devil's cartel ?
Salut , am un xbox 360 model fara hdmi si ieri mi-am achizitionat gta 5 si gta 4 , am bagat primul cd la gta 5 si imi arata ca il citeste :cd: apoi in loc sa intre in el imi arata sigla '' :xbox: xbox 360'' si apoi am incercat si gta 4 dar si el facea la fel...jocurile sunt absolut intacte , nici un fel de zgarietura...Si vreau sa ma joc ,n-am dat banii degeaba..doar pe astea 2 jocuri am dat 150 lei...Asa ca ''plssss'' ajutati-ma sa imi fac nenorocita asta de consola :furious:
Nu cred ca găsești în alta parte, sorry
Salut tuturor! Revin cu o intrebare legata de Fifa 15 Ultimate Team (***). Am inceput de vreo 3 zile sa joc ultimate team si cam m-a captat destul de mult, pana acum nu am jucat deloc pe niciun FIFA. Cum as putea sa cumpar Coins? Adica, sa nu fie prea scump si sa fie cineva cu incredere, sau ceva site-uri exemplare? Mersi tuturor!
Cum pot gasi toate jocurile care sunt gratuite pe store-ul Xbox 360 ? La PS3 e atat de usor sa le sortezi , aici te plimbi dintr-un meniu in altul