baietii, in ce magazine din bucuresti gasim si noi volane XBOX 360? fie cel logitech, fie cel original microsoft. De preferat microsoft.(fara magazine online)
baietii, in ce magazine din bucuresti gasim si noi volane XBOX 360? fie cel logitech, fie cel original microsoft. De preferat microsoft.(fara magazine online)
Media Galaxy: Volan XBOX 360 LOGITECH DRIVE FX 963368-0914 | MediaGalaxy.ro
Din cate am auzit ar fi mai bun Logitech decat Microsoft.
da mersi. oricum am cumparat ieri volanul microsoft de la sigmanet. cele logitech nu prea ma incantau.
salut,
sapt asta vreau sa imi cumpar un volan si nu stiu daca merita banii ce l original Microsoft sau Logitechul de la media galaxy.
cred ca diferenta se face in calitatea feedback ului
este microsoft mai sensibil sau mai rigid?
poate stie cineva cum se comporta ambele si daca este justificata difrenta de pret dintre ele.
microsoft 450ron
logitech 270ron
multumesc
reviw-uri:
Logitech DriveFX Wheel Review (Xbox 360)
Xbox 360 Wireless Racing Wheel Review (Xbox 360)
Din pct meu de vedere nu stiu daca se merita diferenta ... probabil ca se merita daca il folosesti fff mult (sa zicem ai/joci simulatoare auto preponderent) ... altfel, daca e mai mult de moft ... eu nu as lua MS. Aceeasi dilema am avut-o si eu ... acu sunt sigur ca vreau Logitech, mai trebuie sa il si cumpar
Razvan
eu am logitech si se comporta foarte bine in toate jocurile cu masini de pana acum, inclusiv in Forza 3.
parerea mea este ca nu are rost sa dai app dublu pe acelasi lucru. singura diferenta majora intre ele este faptul ca, dac anu ma insel, cel Microsoft este wireless, ceea ce te scuteste de aranjatul firelor, mereu, cand te joci
dap, cu ajutorul vostru am decis
logitech 4 the moment!!!
ma gandeam ca nu merita sa platesc dublu pt wireless si brand dar imi era teama ca low cost inseamna bad qality.
in wknd merg la media sa cump logitech si apoi am sa va spun daca e ok.
multumesc![]()
mi se pare ca ai postat prost... pe thread nu s-a mai postat de fix o luna
sa iti reamintesc...nu toti au bani de g27 sau g25 sau g258454
mie mi se pare mai prsot postul asat facut de tine
Esti sigur ca nu te uiti la bani? Poate daca te cheama Virinel sau Hormonica sau daca esti pe banii parintilor, atunci da! Nu te uiti la bani ca nu sunt ai tai.
Bookmarks