intrucat am vazut ca nu este nici-un thread dedicat , m-am gandit ca ar fi bn sa fie unul ....
Pentru cei care nu stiu , Halo Waypoint este practic un launch-center pentru toate jocurile Halo prezente si viitoare , oferind o varietate de materiale media , texte referitoare la povestile si universul Halo si practic orice altceva legat de acestea ..... ceea ce scoate in evidenta acest lauch-center este Career , un profil unic care recompenseaza diferite Achievement-uri din jocuri cu Milestones care la randul lor ofera jucatorului diferite recompense "cosmetice" pt avatarul sau ....
Deasemenea , fanii genului Anime vor putea viziona in fiecare sambata episoade din noul Halo :
Legends , un nou serial anime bazat pe universul Halo .... astazi a fost premiera primului episod intitulat "The Babysitter" si pot sa spun ca cei de la Studio c4 ( dak imi aduc bn aminte) au facut o treaba destul de buna cu adaptarea ......
deci ... vi se pare o idee buna acest Halo Waypoint? ati vrea sa mai vedeti si alte studiouri urmand exemplul lui Bungie ?