Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 63 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 61 to 80 of 1260

Thread: Gears of War 2

1. #61 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    h0stile, in ritmul asta fiecare dintre moderatorii va avea ceva de sters

2. #62 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Va zic eu ca moare... nu stiu cine, dar aflu maine pe torrents
    Nu pot sa-l uit pe idiotul ala care mi-a stricat experienta la Halo 3... nu mai stiam cum sa-i sterg postul sa nu apuce mai multi sa citeasca. Faza hilara a fost, ca individul era atat de rushed... incat a sarit peste Credits si filmul de final. Imi place sa cred ca a ramas in ipocrizia lui cu ideea ca a murit

3. #63 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    ok Bobby, in cazul asta, daca tu pici in ecuatie, iti povestesc eu povestea din Gears of War 3 ca bonus.

4. #64 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Va zic eu ca moare... nu stiu cine, dar aflu maine pe torrents
    Nu pot sa-l uit pe idiotul ala care mi-a stricat experienta la Halo 3...
    story-ul nu e prequel la GoW1? Mai degraba ne explica vreun destept de ce ajungi in puscarie...

5. #65 SP
    Am aflat si eu. Nu va fi Gears of War 3 ci Army of three cu Dominic, SackBoy si Drake.

@khan: stiam de la Mo din ce mi-a zis ca este continuarea luptei dintre locust si oameni.

6. #66 SP
    da, dar ce nu stii e ca planuiesc un spin-off...LittleBigLocust sau era Me and My Locust...nu-mi aduc aminte acum.

anyway, citez din fact sheet

"Somewhere, deep in the underworld, small friendly Locust are planning on taking over the world. The big, ugly brutes where once kids playing through the harsh environment and suffering from the unbearable heat of lava. It's up to you to cheer them and help them grow into the powerful soldiers the locust army needs in order to accomplish their goals and eradicate the humans once and for all. Play as the beautiful locust cheerleader, compose songs and design cheerleading moves, either in single or multiplayer modes, including the cheerleader locust headchop-coop or versus modes. The built-in camera of the Nintendo DSi allows you to capture your face and use it in the game. For the first time ever, players will be able to trade faces for use in the headchop mini-game. More modes and celebrity faces will be available exclusively through DSiWare."

Platform: Nintendo DSi
    Availability: TBA

7. #67 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    GoW2 continua povestea din 1, Khan... iar de "cumparatorii" care vor posta ceva legat de povestea acestui joc, am eu grija

8. #68 SP
    Cineva a luat deja un 1pct "amenda" pentru lauda ca isi downloadeaza deja.

9. #69 SP
    oricum... mai bine am inchide thread-urile la jocurile ce trebuie sa apara (gow2, fable2, fallout3, far cry) si sa le redeschidem in data lansarii

@bobby... ti-am mai spus ca nu eu am dat ala, dar nu vrei sa intelegi

10. #70 SP
    da, ar fi o idee sa fie inchise, dar sticky, sa nu se trezeasca vreaun cumparator binevoitor ca nu vede topicul si creaza unul cu aceasta ocazie.

PS eu l-am tras deja. what? mie imi dati doua puncte? come on...e absurd...trebuia sa ii editati postul si gata....**** acu imi iau 3 puncte ptr incercare de moderare, nu?

PS ar trebui facut un poll unde sa voteze lumea inchiderea sau mentinerea in viata a topicurilor fierbinti pina in momentul lansarii jocurilor, iar in felul acesta vedem exact ce se vrea si actionam in consecinta.

11. #71 SP
    Nu prea e bine. Ca unii vor sa discute si despre joc inainte sa apara. Ce vor de la el, sa isi impartaseasca noutatiile etc. Noutatile pe trackere bineinteles, la ce altceva credeati ca ma refer.

12. #72 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Sincer nu as spoila nimic aici pe forum, dar m-as duce cu un proiector seara la Universitate

13. #73 SP
    Ma gandeam eu ca ai gresit threadul ca nu avea nicio legatura cu discutia de pe Club Xbox.

nu pot sa cred asa ceva!!!Pirateria asta e chiar bestiala!!!Pffffuuaaaii de mine!Ruuup maine Xbox ul!!!can't wait
    Cine doreste, gamertag-ul celui ce a debitat teorie de mai sus cu "pirateria este geniala".

Ultimul joc: Falout3. De ce nu ma mira?

14. #74 SP
    eh, nu are sens sa ii trimiteti mesaje. se va ocupa MS de el mai mult ca sigur. adik el nu cumpara Fallout, dar a cumparat Untamed? mai sa fie...e clar ca omu are o istorie, iar istoria lui in curind se va pierde in negura vremurilor, sunt absolut sigur de asta.

15. #75 SP
    Admin MonkY's Avatar
    h0stile: Toate threadurile vor fi lasate deschise... nu inchide nimeni nici-o discutie despre un joc nou. Doar cei care nu vor rezista sa-si impartaseasca "experientele" de pe torrents vor avea de tras ponoasele.

Si acum vin si eu cu o intrebare. E oare atat de greu sa fie respectivii mai diplomati ? Bon, l-au downloadat. "Bravo" lor. L-au jucat. Bon, treaba lor. Dar ar putea sa vina macar sa spuna "eu din tot ce am vazut, pe net, prin trailere, prin gameplay, etc... il consider un joc de nota 10". In schimb, vin cu misto-uri de gen "il cumpar acum de pe iplay" sau "bai ce scumpe sunt jocurile astea, mi-au mancat 5 minute din buget". De spoilere nu mai vorbesc. Dupa care vin si se plang "vai, dar ce aveti cu mine ?".

Repet, la noi la romani, hotzul nu e hotz destul, pana nu e si fudul. Cei care o faceti, macar furatzi si voi in liniste. FNI vegheaza ! Si asteptati sa apara Xbox Live in Romania.... NOT !

16. #76 SP
    nu ii intereseaza live Monky, crede-ma... adica sa platesc eu sa ma joc onlain? blasfemie... ma duc pe xlink... ma rog... mai bine ne oprim ca numai despre gow 2 nu se mai discuta pe threadul asta

17. #77 SP
    Am fost sambata la o masa la restaurant unde a fost un profesor ce antreneaza olimpicii de mate. A zis ceva ce mi-a placut foarte mult, referitor la hackerii din Romania.

A spus sa nu credem ca noi romanii suntem cei mai destepti. Ca si americanii, chinezii, indienii sunt la fel de destepti. Doar ca romana are stofa de infractor in el. De asta pirateaza si hackuiesc tot ce prind. Si ceilalati ar putea, chiar mai bine, doar ca aia ai si decenta in sange. Noi nu.

Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    nu ii intereseaza live Monky, crede-ma... adica sa platesc eu sa ma joc onlain? blasfemie... ma duc pe xlink... ma rog... mai bine ne oprim ca numai despre gow 2 nu se mai discuta pe threadul asta
    Andr3i Andr3i: dati buzz cand am shi eu loc la gears 2......shi mai RPD!!!!!

(mass primit acum 2 minute pe mess).

18. #78 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, /me ignoring this ignorance

Eu unul cred ca de data asta nu ma voi mai grabi asa cum am facut-o cu GoW1. Stiu ca voi face o tura cu baietii in Co-Op... dupa care ceva multiplayer, si cred ca-l voi rejuca dupa aceea linistit... admirand "peretii". Chiar sunt curios de data asta de hidden stuff, de muzica, de toate cele la care au tot lucrat baietii d'alde Cliff

19. #79 SP
    Member SiCK's Avatar
    Eu nu stiu de ce cititi voi comments pe site-urile respective si de ce va pasa de majoritatea de acolo care se invarte pe la 14-16 ani si habar n-au pe ce lume traiesc.

Ca fapt divers:

Crime: Man Arrested For Gears 2 & Fable 2 Theft

20. #80 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    abia astept sa se faca curatenie odata cu New Xbox Experience la toate gamertag-urile astea cu probleme.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 63 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast