Le faci upload din joc dupa care intri pe situl de la GoW, te loghezi cu gamertagul si de acolo poti sa le descarci !
@ Mo: Thanks, mai am un duel care se vede mult mai bine insa nu mai tin minte cine era acolo...
Le faci upload din joc dupa care intri pe situl de la GoW, te loghezi cu gamertagul si de acolo poti sa le descarci !
@ Mo: Thanks, mai am un duel care se vede mult mai bine insa nu mai tin minte cine era acolo...
Pozele sunt de f slaba calitate pe site....Am uploadata una si e mult mai mica decat ceea ce ati prezentat voi aici...
Aia de mai sus si cea de aici sunt luate de pe site....Pe site imi spune ca sunt 3 gamertaguri prezente in poza: Mo, Sanjuro si Padawan !
Wingman careva?(I love that mode!) - Hai că Horde mă descurc perfect și singur, dar wingman...e aiurea singur.
I'm always on...send message![]()
***later edit***
...mereu c�nd schimb XBL Public, Private, etc...primesc acest mesaj. Wtf is that...știu ce �nseamnă dar cum e posibil să am firewall...
Am 2 ISP....UPC Metro pe PC și ClickNet ADSL (cel mai mare abonament) pentru XBL...
Cum e posibil să-mi scrie că am Firewall...n-am router...am legătură directă.
A mai primit cineva acest mesaj...? Help?...
Toate jocurile �mi merg perfect...doar la Gears 2 am probleme...și cu discul...și cu găsirea pe net(XBL) de meciuri...etc.
pai depinde ce modem de la RTL ai pentru ca ele au functie de router din cite stiu si implicit ar trebui sa aiba si firewall inclus. probabil ca tre sa intri in pagina de setari a modemului si sa vezi ce si cum. cel mai bine ar fi sa faci testele de retea ale consolei si sa vezi ce iti zice.
Este! am scos limitarea (modem prost), acuma caut meci și �n două nanosecunde e lista full. wooo!
<333333 h0stile
Bookmarks