Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 63 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1260

Thread: Gears of War 2

1. #261 SP
    Member richardm27's Avatar
    Le faci upload din joc dupa care intri pe situl de la GoW, te loghezi cu gamertagul si de acolo poti sa le descarci !
    @ Mo: Thanks, mai am un duel care se vede mult mai bine insa nu mai tin minte cine era acolo...

2. #262 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Pe la ce ore intrati? In functie de cum am timp as juca si eu cu voi online...

3. #263 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by richardm27 View Post
    @ Mo: Thanks, mai am un duel care se vede mult mai bine insa nu mai tin minte cine era acolo...
    arata-ne ca poate ne dam seama

4. #264 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Pozele sunt de f slaba calitate pe site....Am uploadata una si e mult mai mica decat ceea ce ati prezentat voi aici...

5. #265 SP
    Aia de mai sus si cea de aici sunt luate de pe site....Pe site imi spune ca sunt 3 gamertaguri prezente in poza: Mo, Sanjuro si Padawan !
    Attached Images Attached Images gow2.jpg

6. #266 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    ala ie tot je.. padawan era lacusta... superb prinsa, multam mult

7. #267 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Pai cine ar putea sa fie Carmine?

8. #268 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by richardm27 View Post
    Apropo pe Sanjuro si DJ Mo i-a apucat dorul de un tango ieri...
    Da, foarte mișto poza! Jucam pe Security și rămăsesem eu de la Locust și Mo de la COG și m-am g�ndit să-l provoc la un duel �n drujbe, fie ce-o fi! Rezultatul nu contează, contează doar că este o chestie foarte cool de realizat c�nd sunt 1 on 1.

9. #269 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Wingman careva? (I love that mode!) - Hai că Horde mă descurc perfect și singur, dar wingman...e aiurea singur.

I'm always on...send message

10. #270 SP
    ***later edit***

...mereu c�nd schimb XBL Public, Private, etc...primesc acest mesaj. Wtf is that...știu ce �nseamnă dar cum e posibil să am firewall...

Am 2 ISP....UPC Metro pe PC și ClickNet ADSL (cel mai mare abonament) pentru XBL...

Cum e posibil să-mi scrie că am Firewall...n-am router...am legătură directă.

A mai primit cineva acest mesaj...? Help?...

Toate jocurile �mi merg perfect...doar la Gears 2 am probleme...și cu discul...și cu găsirea pe net(XBL) de meciuri...etc.
    Attached Images Attached Images 010.gif

11. #271 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai depinde ce modem de la RTL ai pentru ca ele au functie de router din cite stiu si implicit ar trebui sa aiba si firewall inclus. probabil ca tre sa intri in pagina de setari a modemului si sa vezi ce si cum. cel mai bine ar fi sa faci testele de retea ale consolei si sa vezi ce iti zice.

12. #272 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    pai depinde ce modem de la RTL ai pentru ca ele au functie de router din cite stiu si implicit ar trebui sa aiba si firewall inclus. probabil ca tre sa intri in pagina de setari a modemului si sa vezi ce si cum. cel mai bine ar fi sa faci testele de retea ale consolei si sa vezi ce iti zice.
    Oki, acum �ncerc. Dacă mai am nevoie de help �ți dau c�te un PM, nu vreau să deranjez lumea cu problemele mele

13. #273 SP
    Cateva snapshots....
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

14. #274 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nice, cum le-ai facut?

15. #275 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    nice, cum le-ai facut?
    Cu optiunea de "take photo" din timpul meciurilor online in timp ce asteptam urmatoarea runda.

16. #276 SP
    Copyright: my teammate and friend mr. Grayhound:
    Attached Images Attached Images 31f669d0140c46a12e21.jpg

17. #277 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Ultima arata fenomenal.

18. #278 SP
    Vezi ca se poate Rasko !!! Deseara va bantuiesc si eu ca am scapat de vizite !

19. #279 SP
    Este! am scos limitarea (modem prost), acuma caut meci și �n două nanosecunde e lista full . wooo!

<333333 h0stile

20. #280 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Este! am scos limitarea (modem prost), acuma caut meci și �n două nanosecunde e lista full . wooo!

<333333 h0stile

Esti pe modem?

Drone lurking behind the corner:
    Attached Images Attached Images drone.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 63 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast