Ronan.. daca astepti cateva (una, actually) saptamani le cumpar si eu.. impreuna cu jocul si Live :D
Printable View
Ronan.. daca astepti cateva (una, actually) saptamani le cumpar si eu.. impreuna cu jocul si Live :D
Ronan... vezi ca achievementul de Annex se ia numai pe Public
LE... acum am realizat de ce vrei 3 oameni... :p ... scuze
Invite si intru eu daca vrei ! Seara dupa 8-9 !
...noua modalitate de a evita bad rep atunci c�nd faci lag glitch? Blocked Online Status! :wall:
(să vă povestească Mika faza cu DamarkuS - Host Power)
Voua nu vi s-a parut ca finalul jocului este cam sec?Ma refer la ultimul boss...e foarte usor de invins.
Da :)) Era unu de avea de vreo 6 ori mai multe puncte decat restul echipe si nu se putea juca deloc. Ii dau un mesaj de "bine" si imi da inapoi "jaja host power". Vreau sa ii dau Bad Rep, dar la Players nu aparea. Mda.
In ultima vreme a crescut numarul romanilor pe XBL, se umple brusc serverul la GOW, nu mai este ca inainte cand abia ne strangeam 4 insi sa jucam pe public. Asta este foarte bine, dar UNII dintre cei nou veniti intra si ies de pe server cand au chef, nu saluta nici cand vin, nici cand pleaca, ies la jumatea rundei sau cand e mai sunt 2 runde pana la final, desi suntem 4 la 4 sau 5 la 5 etc.
Vad ca sunt tolerati pentru ca majoritatea spune, lasa ca si asa suntem putini romani care jucam, daca ne dam ban intre noi, se duce de rapa, si XBL[strike] ro[/strike] si forumul si tot. Din punctul meu de vedere, kick, bad rep,[strike] si erase friend[/strike]. Asa ii fac unui american dobitoc. Pana la urma ce diferenta e ca e roman sau american, daca e dobitoc oricum?
Exagerez eu, sunt din generatia veche in care conta bunul simt? Oricum nu e valabil numai la GOW sau la xbox, era valabil si cand ieseam la fotbal cu baietii si la tenis si la orice sport.
Sper sa nu fiu inteles gresit, n-am pretentia de friendship, sau ca fiecare sa anunte cu o ora inainte cat sta, ori tampenii de genul asta, ci doar putin respect.
Eu nu pot sa salut pt ca ai mei parinti sunt in sesiune si invata...daca deschid microfonu si incep sa vb iti dai seama ca ii deranjez.
Eu ma gandeam sa va cer o parere/sfat:
Aseara jucam gow2 pe public shi m-am trezit ca la un moment eram singurul ramas din echipa(eram pe flashback player's choice) - bun...Numai ca in loc sa ies din joc am stins consola. Cand am intrat din nou in joc la multiplayer ->public -> flashback player's choice - imi apare semnul ala pe care il vad cei care nu au hartile downloadate shi imi scrie sub optiunea "find match" : 'Too many party members exist for this playlist. Please remove 1 player or players', in conditiile in care in lista din dreapta, cea cu jucatorii sunt doar eu, nici macar nu imi apar cele 4 optiuni de invite.
Mentionez ca hartile flashback le pot juca local shi private doar ca nu pot da start la matchmaking. Am incercat cu XX LB RB XX, am reinstalat jocul, am stins consola(inclusiv deconectata de la sursa).
Dak reusesc maine o sa fac shi o poza. Ma mai gandeam sa incerc sa ma invite cineva intr-un party sa vad dak mere...
PLS HEEEEEEELP!!!! Ca ma dispera situatia asta.
cine te pune sa stingi consola in timp ce caraie la ceva mai ales ca DRM-ul la 360 e cam pamant si plin de necunoscute?... ai rabdare pana diseara cand se aduna lumea si vezi despre ce este vorba
Ce rock a fost in seara asta:X:X:X.Cat am ras....mor de ciuda ca nu pot sa vb....ai mei dorm si sunt chiar langa camera unde ma joc.Oricum a fost foarte Rock:rulez::rulez::rulez::rulez:
P.S:Scuze Mo ca am iesit dar maine am prega la 9 si vreau sa pot sa ma trezesc.
Scuze pentru off:
Khan,multumesc mult pentru Far Cry :)
Sa stapanesti sanatos Gears 2 :P
Baieti, primiti-l cu bratele deschise pe Khan in lumea Gears 2 :)
Multumesc,inca o data!
Vor sa bage in Gears of War 2 un sistem de XP similar celui din Call of Duty 4: OFFICIAL: Proposed Rank Change - Epic Games Forums.
Ce parere aveti? Eu sunt mai mult decat incantat :D.
...era cazul!
...nici ei nu știau să explice cum funcționează sistemul.Quote:
The algorithm is complex, so it's not always clear how your rank will be affected by a particular match and your rank is based on the team's outcome and not necessarily your individual performance.
Good News, așa da.
...de 2 minute! :circles::circles::circles:
Woooooooooooo! Nu cred! Doamne...c�te am �ndurat de la toți ratonii de pe live...Quote:
Annex: Now With Execution Rules
Won a public Annex match on each of the Flashback and Combustible Map Pack maps
75 http://live.xbox.com/xweb/lib/images...n_External.gif
Acquired 2/9/2009
:circles::circles::circles::circles:
Nu este asa dur pe cat pare. Tine foarte mult de jocul in echipa si cat de bine stiu oamenii sa apere un teritoriu. Poate ca este dur din cauza problemelor pe care le are jocul pe Public