...vroiam să fie mai multe legate de noul story (ca să zic așa...) :(
Oricum, can't wait =D>
Printable View
...vroiam să fie mai multe legate de noul story (ca să zic așa...) :(
Oricum, can't wait =D>
180 de valuri pe hartile Dark Corners....easy lol.
:DAm jucat si eu gow2 si mi-a placut tare mult!!!bafata la discutii si recomand celor care nu au jucat gow2 sa o faca!!!merita
N-am stiut ca DC Comics fac comic books cu Gears of War. Anyhow, #7 ce iese in 20 mai e cu povestea lui Tai.
WildStorm | Comics
Primele 7 pagini:
Kotaku - Gears of War Comic Preview: Tai's Story - Gears Of War
Sa vedem si noi ce e cu copilaria aia a lui de care isi tot aminteste :evil: ("Reminds me of my childhood")
Bau !!! :spider: Ce nu-mi place bug-ul asta. lol
Cine vrea sa joace Horde pe Snowblind ? Suntem doi pana acum (eu si scroom). PM.
Ma bag si eu in 10 min. Este ok?
Pai mai tarziu, acum nu pot si vad ca scroom nu e, scuze ca n-am specificat.
Zi-mi cand vrei tu si iti zic cand pot si eu.
Suntem la wave 18. Daca nu e scroom putem si numai noi, il ajut eu dupa sa termine ce i-a ramas. Sau jucam alt mod, Gears sa fie. :)
Eu am pregatire pana la 9 ca v-as fi ajutat si mai am si eu nevoie de valurile 10-27, dar nu-i bai; e timp.
Dupa 9 e bine pentru mine. Oricum in weekend vreau sa termin, deci pe atunci cred ca ai si tu timp si te ajut.
eh. M-am bagat la un multi.
S-ar putea ca Stunt-ul de la Smoke sa fie scos. A zis Cliffy. Ar fi super. No more noobie kills. Cliff confirms future public tests of the major reduction and removal of the S. Stun - Epic Games Forums
ha-ha! Unde-i HALO40 să vadă știrea...:D
...iți dai seama că pică tactica cu smoke la arc :D - dar măcar poți juca liniștit.
Eu m-am obisuit cu ele. Daca tot scot efectul, macar sa il fac fum adevarat, nu ceata care este acum si care dispare dupa 2 secunde.
Chiar aseară vorbeam cu Mika pe mess, despre d�ra de fum lăsată �n Gears 1...atunci c�nd era aruncat un smoke.
Dar cu...ink-ul ce fac? Pică tactica Ink + Smoke.
...de nu bagă �n Gears 3 flash, nu-s oameni serioși lol
GEARS 2 “OLD SCHOOL” WEEKEND: FOUR DAYS OF CLASSIC PLAY 4 VS 4 si fara stunt Ola !
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
http://www.gametrailers.com/video/ex...s-of-war/49512 pentru linistea voastra :)
Nu pot sa il faca ei old school definitiv si in totalitate? Adica: headshots cu pistolul default, arcul ca in 1, shotgun ca in 1, sniper ca in 1, sistemul de matchmaking ca in 1. Sau mai bine scot hartile din 2 pentru 1 si gata. :D