Salut
Vreau sa-mi cumpar si eu un Xbox.
Tot caut oferta care mai de care atat in tara cat si peste hotare.
Doresc sa-mi iau inclusiv cu kinect.
Am tot inercat sa ma lamuresc ce si cum dar nu am reusit.
Jasper, RROD, Slim, Arcade, etc. Prea multe informatii pentru unul ce o ia de la 0 in aceasta lume a conolelor xbox. Toate discutiile de pe forumuri sunt pentru unii care deja au ceva cunostiinte despre Xbox. Astfel ca m-am hotarat sa postez si eu cateva intrebari la voi pe forum.
1. De unde stiu care xbox e cu jasper ?
2. Pot sa am probleme daca comand consola din SUA ? In sensul sa nu ma pot juca pe tv plasma ? Sau sa sacadeze jocul ?
3. De ce sa-mi cumpar de 250GB si nu de 4GB sau invers? Toate jocurile am inteles ca merg de pe dvd. Sunt jocuri care necesita o instalare mai mare de 4GB? O data unul instalat nu mai pot instala din lipsa de spatiu ?
4. Daca-mi iau de 250 GB pot sa pun si filme pe acest HDD ? Pot sa leg consola la reteaua din casa, in spatele unui router cu conexiune de la RCS prin PPPoE atat ethernet cat si wirelles si sa copiez in retea? Vad consola ca un alt "PC" in retea ?
5. Nu tin neaparat sa o modez. Doresc sa pot sa ma joc si live pe net. Pot sa fac acest lucru sau trebuie sa pacalesc cumva ceva fiind in Ro?
6. Daca iau un Xbox360 de 4Gb pot ulterior sa-i atasez un HDD ? Eventual un HDD de laptop sau un HDD portabil? Bineinteles fara sa pierd garantia.
7. Se poate atasa unui Xbox tastatura si mouse wirelles? Bineinteles tot Microsoft. Vreau sa ma joc shotter si pana ma obisnuiesc cu consola....
8. O data cu consola vreau sa iau si un tv plasma. Trebuie sa urmaresc ceva in mod deosebit ? Un full HD e OK ? ( ce rezolutie minima ar trebuii). am inteles ca pe LED apare o latenta.
Cu siguranta mai am intreabri, sau poate nu m-am facut foarte bine inteles, dar acum astept ceva raspunsuri. Din pacate nu am gasit nimic sa o ia de la inceput pentru unul care nu stie nimic despre xbox.
NU AM MAI AVUT PANA ACUM NICI O CONSOLA !
Pana primesc ceva raspunsuri merg sa vad El Clasico !
Multumesc celor bine intentionati!
Bookmarks