Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 50

Thread: X360 premium nou... de unde?!?

1. #1 SP
    Member leggollas11's Avatar

Exclamation X360 premium nou... de unde?!?

Dupa ce mi`am cumparat un sistem stereo care sa ma multumeasca, am mai ramas cu ceva bani... suficienti de un x360 premium... (mai exact 920roni am pe masa ) mentionez ca am mai avut asa ceva, dar din DE, si s`a ars, deci vreau neeaparat sa am garantie.
    De unde ma sfatuiti sa cumpar? La eMag nu au, gameshop`u e inchis 'o saptamana, doua, noua etc.... sau mai precis pana or sa gaseasca ei unde sa mute depozitu` deci fara o data fixa), la Media Galaxy nu au premium ..... nu vreau arcade.... am gasit premium la pretul recomandat (899r) la playcom... dar am auzit cateva lucruri ciudate legate de ei... tocmai de aceea cer aici o parere....
    Sa iau de la playcom sau aveti vreo alta sugestie, unde gasesc acest produs... care sa indeplineasca :
    1. sa fie nou, si in stoc.
    2. garantie de 3 ani; garantia sa constate in schimbare pe loc in cazul RROD.

apreciez fiecare raspuns.

2. #2 SP
    Manager paul's Avatar
    Iati premium de la ..::GameShop.ro::.. . Merita sa astepti.

3. #3 SP
    daca imi dadea o data sigura stateam dupa ei dar dupa ce am aflat ca nu mai e nimic sigur cu o saptamana.... si ca ne anunta ei cand so apropia momentul.... incerc sa ma orientez spre alt magazin..

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, daca nu poti astepta, iti recomand sa-ti iei o zi libera si sa bati toate Media Galaxy-urile, Altex-urile, Flanco-urile, Divertele and Co. Atentie mare, de obicei nu au baza de date comuna... am patit de multe ori ca la un MG sa gasesc ceea ce in alt MG mi se spunea cu tarie "Nu mai exista in nici-un MG pe stoc". Treaba de mantuiala... dar asta este. Contracaram si noi cum putem. Asa ca, ai de lucru/umblat. Bafta

5. #5 SP
    ms MonkY.... am mai citit de cateva ori ultimele stiri legate de Gameshop si se pare ca aceea data neeanuntata este legata de noul site; de 'magazin' se stie ca din max 26 e functional... in cazul asta ma inarmez cu foarte multa rabdare (majoritatea stiti ce inseamna asta) si o sa astept dupa ei... a fost suficient sa dau un search pe google sa aflu o groaza de lucruri legate de playcom care sa ma puna cat de cat in garda... sunt genul de gamer care cand ma joc.... imi place sa ma joc, si daca se arde jucaria sa ma duc si sami dea alta noua, nu sa ma frece cu vorbe vreo saptamana... deci o sa merg pe mana celor de la gameshop.... sper sa fie alegerea buna.

6. #6 SP
    Junior Member ionutzzz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hmm, daca nu poti astepta, iti recomand sa-ti iei o zi libera si sa bati toate Media Galaxy-urile, Altex-urile, Flanco-urile, Divertele and Co. Atentie mare, de obicei nu au baza de date comuna... am patit de multe ori ca la un MG sa gasesc ceea ce in alt MG mi se spunea cu tarie "Nu mai exista in nici-un MG pe stoc". Treaba de mantuiala... dar asta este. Contracaram si noi cum putem. Asa ca, ai de lucru/umblat. Bafta

exact asa am patit si eu MonkY .

Poti incerca si la Domo sa vezi daca au premium .

7. #7 SP
    Member Xristina's Avatar
    Xbox360 Premium cu hardul de 60 de GB?

Ar fi o chestie sa ii astepti pe cei de emag sau sa mai aduni cativa bani sa iti iei un elite ca au si bundle. Nu prea recomand shop local, umfla preturile rau de tot, deci in loc sa dai cu 1 mil poate chiar doua mai mult, mai bine ai rabdare.

8. #8 SP
    Junior Member Giovanny's Avatar
    xbox360 premium nu am vazut pe nicarieri desi caut de vreo saptamana numai arcade si elite

9. #9 SP
    Member collector's Avatar
    la mine in bz am vazut la unii - zass electrocenter , in mol..., au cateva premium -901 ron .. dar nush cum stau cu garantia

10. #10 SP
    Member kane86's Avatar
    daca nu merge gameshopul nu merge best distribution si daca nu merge best distribution nu merge nici emagul si nici restul magazinelor online ; despre diverta, MG, Domo e relativ ...s-ar putea sa aiba in stoc (incearca la Diverta de la Unirea )

11. #11 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Emag n-are nici o treaba cu Best Distribution.

12. #12 SP
    Member kane86's Avatar
    doar best-ul aduce in tara xboxurile (s-ar putea sa mai fie asesoft sau rhs) dar emagul dupa cate vad eu la preturi (asesoft sau rhs aduc bundle-urile alea pe la 13 mil care nu au nici o treaba) le ia de la best distribution. crede-ma ca lucrez in domeniu

13. #13 SP
    deci daca cei de la gameshop au zis ca 'se muta depozitul', de fapt se refereau la best d. (sau best d. vinde de fapt sub numele gameshop si e acelasi rahat)? sau gameshop e gameshop si best d. merge in continuare?

14. #14 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by leggollas11 View Post
    deci daca cei de la gameshop au zis ca 'se muta depozitul', de fapt se refereau la best d. (sau best d. vinde de fapt sub numele gameshop si e acelasi rahat)? sau gameshop e gameshop si best d. merge in continuare?

gameshop = best distribution => b distr isi muta depozitul

15. #15 SP
    aia e.... astept pana termina mutarea... arcade`uri sunt acum pe toate drumurile, elite se gaseste usor, numai pro nu e pe nicaieri.

edit : ma deranjeaza ca desi am comandat inainte sa mute depozitul.... si ei sunt recunoscuti ca fiind slow... nu mi`au onorat comanda la timp... acum stau dupa ei... am dat un pm lui RvsS sa nu ma uite si sa tina o consoal pt. mine... in mod normal ar trebui sa fiu pe o lista... dar a zis ca desi mai sunt putine nu se pot 'rezerva' ... poate stau atata dupa ei si raman si fara consola

16. #16 SP
    si TNT Games aduce castraveti?
    Ai dreptate cu analogia GS=BD si poate si cu stocul de la emag daca stii tu mai bine.

Dar sa zici ca Best Distribution e unic importator e o mare aberatie

17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    si TNT Games aduce castraveti?
    Eu din cate stiam TNT Games nu mai exista de multicel, decat ca subsidiara a RHS Company

18. #18 SP
    RHS/TNT ideea e ca nu e Best Distribution unic importator.

Xbox-ul meu a fost "cumparat" (a se citi furat) din hipermarket-ul Real si din cate stiu RHS(TNT inca pe vremea aia) le facea stocul alora.

19. #19 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Xbox-ul meu a fost "cumparat" (a se citi furat) din hipermarket-ul Real
    Cum sa zici mha asa ceva?

20. #20 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks