Eu vad un mare Marketing, si atat ... Hai sa nu intram in "argumente" sau mai stiu eu ce "versusuri" , nu de alta dar iar ne luam warnuri si ne trezim cu amenintari grave din partea Adminilor.
Printable View
Eu vad un mare Marketing, si atat ... Hai sa nu intram in "argumente" sau mai stiu eu ce "versusuri" , nu de alta dar iar ne luam warnuri si ne trezim cu amenintari grave din partea Adminilor.
Personal il prefer pe acesta nou. Chiar simpatica schimbarea, l-au facut glossy, fata de Sony care a optat pentru un slim mat...:-/
Part II:
Part III:
are si power brick din pacate..
Part IV (final):
salut mie imi place foarte mult cum arata si e cu mult mai mic pe linga phat ear acesta nu cred ca va mai exista probleme rrod sau altele
arata ca o cutie de tabla indoita
These are the specs for the new Xbox 360, which include a "custom Kinect port," a new system fan that's "as quiet as a PS3," according to Microsoft, and some other noteworthy changes, like the official death of Memory Units.
- Touch Sensitive Buttons - turn the Xbox 360 on or off and eject a disc with the swipe of a finger
- Whisper Quiet - Whether you're playing a DVD disc or from the hard drive or navigating the dashboard, with the all-new and much quieter Xbox 360, the only noise you'll hear is your own laughing, cheering and playing
- Wi-Fi - Built-in 802.11n Wi-Fi for fast, easy connection to your friends and entertainment on Xbox LIVE.
- Hard Drive - 250GB internal, swappable hard drive for even more storage. To access, remove the bottom panel by pushing the small tab toward the front of the console.
- Kinect-ready - Custom Kinect port on the back of the console that directly hooks up to the Kinect sensor for controller-free fun.
- USB Slots - Five USB ports, three in the back and two in the front.
- Power Supply - Smaller and more efficient. Xbox 360 250GB and Xbox 360 Original power supplies are not interchangeable.
- Wireless Controller - The award-winning Xbox 360 Wireless Controller matches the console in all black with color-matched thumbsticks and directional pad with a touch of gloss and chrome to complete the look.
- Backward Compatible - Your favorite accessories and games will work with Xbox 360 250GB. Xbox 360 external hard drives and Memory Units are not compatible.
[ These Are The New Xbox 360 Specs ]
Paul, mai bine puneai un link, si gata : Xbox 360 250GB first unboxing! - Engadget Galleries
...
O chestie tare care o observ eu, cel putin pana acum...
Optical Input este built in... :D , cu toate ca trebuiau sa o faca acum 2-3 ani, dar mai bine acum decat niciodata ...
Nu au scapat de acel power supply maricel extern ... hmm, i wonder why, tehnologie microsoft, who knows...
Controller-ul este identic, ceea ce este bine, ca e unul foarte ok.
Hdd-ul s-a schimbat ... Acum are o cutie mai speciala. Sunt curios daca se desface si se poate inlocui hdd-ul... you know.
...
Pot sa sper un singur lucru, si acela este: Sa nu se poata moda.
Quote:
Kinect-ready - Custom Kinect port on the back of the console that directly hooks up to the Kinect sensor for controller-free fun.
WTF that means ? ... !
Kinect evident trebuie conectat la Xbox 360 printr-un cablu, dar portul de la noul Xbox 360 are si alimentare. Deci la Xbox 360-ul Original o sa folosesti 2 cabluri pentru Kinect, unul de conectare la consola si celalalt pentru alimentare.
Original Xbox 360 requires separate power connection for Kinect | Joystiq
Asta te obliga si mai mult sa vrei un upgrade la noua versiune de x360...
Un mic review:)
Review: 250GB Xbox 360 Slim Review - ComputerAndVideoGames.com
imi place ca adaptorul e tot la fel de mare! Poti omora pe cineva daca ii dai in cap cu el!
Daca zici ca-i la fel de mare si ne-ai pus si poza, inseamna ca ai mici probleme cu vederea :) E clar mai mic, ceea ce spun si specificatiile.
Power Supply - Smaller and more efficient. Xbox 360 250GB and Xbox 360 Original power supplies are not interchangeable.
Ce de comentarii contra fratilor, ba ca e urat, ba ca arata ca o cutie de tabla indoita, ba ca e ozn venit din spatiu, etc etc. Consola arata absolut superb, nu mi-as inchipui un design mai bun pentru ea. Am sa pun mana pe ea cu prima ocazie. Poate il gasesc in Italia ca tot plec peste 2 saptamani, la noi nu stiu cat de repede o sa apara pe rafturi.
Părerile sunt �mpărţite... mie personal �mi place, deşi nu este stilul Xbox.