am reusit sa-mi setez xlink kai , insa in zona MW2 , in Romania nu era nimeni . Chiar nu joaca nimeni acest joc ? In arena Ungariei vad jucatori insa nu ma pot conecta , probabil e prea mare ping-ul .
Printable View
am reusit sa-mi setez xlink kai , insa in zona MW2 , in Romania nu era nimeni . Chiar nu joaca nimeni acest joc ? In arena Ungariei vad jucatori insa nu ma pot conecta , probabil e prea mare ping-ul .
Pai pe ungaria joaca si romanii,cel putin jucau acu vreo 2 luni.
?joaca cineva in seara asta mw2?daca da adaugati-ma in lista de ym: lucian_alex2003. mc
Intrebare, ce setari imi trebuie pt XLINK Kai la consola. Am o consola banata, am facut uncripple HDD si n-as vrea sa ma conectez la live cumva, sa fie necesar iara uncripple.
Multam anticipat!
exista tutorial pe site-ul xlink kai. in principiu trebuie ca xbox-ul sa aiba ip,msk,gtw..., mai bine zis sa fie in aceeasi retea cu calculatorul pe care ruleaza xlink kai. al meu este legat direct la router si primeste toate informatiile prin dhcp de aceea nu a fost nevoie decat sa umblu la network settings si sa pun pe automatic.
aseara am reusit si eu sa joc pe arena ungurilor (mw2), din pacate pe romania nu era nimeni, majoritatea romanilor fiind deja in arena vecinilor de la vest :D.
problema e ca nu stiu ce setare sa-i fac ca sa nu incerce conexiune la Live. Pentru ca iar imi va spune ca e banata consola si asta inseamna ca iara imi va "dezafecta" HDD-ul si imi va corupe salvarile.... cam asta ma intereseaza pe mine...
presupun ca la family settings trebuie sa dai disable la tot ce e legat de xbox live.
am asa:
-Cablul de la internet bagat in router
-2 cabluri care intra in consola si calculator
-consola nebanata
In principiu cam ce trebuie sa fac sa ma conectez?? am incercat sa fac setarile cum scrie la ''How To'' dar nu prea inteleg , se taie firul la miile de chestii in legatura cu router-ul.Any help ??
pe router, pentru ip-ul ce ii este acordat pc, trebuie sa forwardezi portul 30000 (portul folosit de aplicatia xlink kai). daca vei cauta cu google, sigur vei gasi cum sa faci asta pentru modelul tau de router. uita-te in poza atasata si o sa vezi cam cum arata setarea asta la un router d-link di-524. bafta
sa inteleg ca nu se mai pot juca pe kai decat cei care au console JTAG si pot aplica un patch pe consola pentru acel 30ms ping limit ???
cine se baga la un Left 4 dead pe xlink?
Joacă lumea Tekken 6 pe Xlink Kai-ul ăsta?
stai sa verific
---------- Post added 08-11-2010 at 08:00 PM ----------
nope ,nici nu are "room" pentru tekken.Singura camera pentru jocuri cu batai e Tenchu Z,dar e gol pe acolo.Cei mai multi joaca Halo,MW2,Am vazut si Black Ops,Left 4 dead din cand in cand si Borderlands.
merge sa faci, intrii la other si faci orice alt joc :) cred :))
ma pot baga si io la BO sau MW2
Merge sa joci orice joc in orice camera, atata timp cat te vorbesti cu cei din camera sa bage acealsi joc in consola. De exemplu zilele trecute se juca Black Ops in camera de MW2. Sau daca ai adaugat un ID si el te-a adaugat pe tine va vedeti tot timpul in retea chiar daca nu intrati in o camera de joc. Recomand joaca impreuna cu Skype deshis, e mult mai fun.
e misto KAI asta
ma ajuta cineva si pe mine??
Este nevoie neaparat de 2 placi de retea?? de exemplu daca conectez xboxul la pc prin media center si pc la net nu e de ajuns?
Nu imi face si mie cineva un tutorial pas cu pas cu se face?
Vreau si eu sa imi pun Kai-ul p xbox.Din cate am citit p acest thread cred ca trebuie sa fac urmatoarele(va rog sa am corectati daca am gresit cv si sa-mi adaugati dak am uitat ceva):
1.Sa descarc aplicatia pt PC Xlink Kai si sa-mi fac un cont
2.Sa conectez Xbox-ul la net(am un router wireless de la Asus,net RDS si un cablu special de la microsoft cu care mi-am conectat mai demult xbox-ul la live si a mers perfect) si sa am si pc-ul cu aplicatia xlink conectata.
3.Ma loghez p xlink p pc,il las on
4.Dau drumul la xbox 360
Si apoi ce fac?Ii dau sign in to xbox live?Nu am consola banata! ;) Pls help!
Ti-a dat cineva in topicul respectiv un link catre un tutorial, unde scrie foarte clar ce trebuie sa faci, repet: Tutorial Xlink Kai | Gamer info
trebuie sa ai doar jtag sa folosesti xlink kai?