@loco da' vezi k am io pe storefront nr de inmatriculare si le modifici p'alea, suprapui litere/cifre pe alea existente pt proportii si pe urma sub ce ai pus u bagi un dreptunghi alb ...
Printable View
@loco da' vezi k am io pe storefront nr de inmatriculare si le modifici p'alea, suprapui litere/cifre pe alea existente pt proportii si pe urma sub ce ai pus u bagi un dreptunghi alb ...
@raptore , numere tale de pe store front sunt bune , numai ca sunt blocate:))
xFuzer nea filmeat pe mine stanzor si dany si maine o sa fie gata "filmuletu"
stiu stan k e blocat, toate's blocate, da' il pui pe masina si pui peste nr meu literele tale :|
eu de exemplu daca downloadez numere tale(deja am facut) ,si pun numerele de inmatriculare ale lui dj danny , nu pot sa ii trimit. la asta m-am referit :D
vorbind de drift in nfs shift uite un video deal meu mai vechi :)) am tras de volan in stanga si tada =))
http://www.youtube.com/watch?v=N2mLxi6xo5g
in sfarsit este vineri :D, baieti putem sta mai mult :D
se pare ca pentru o perioada de timp am ramas numai eu cu dj danny ca razvan a primit e74 :((
Poi daca ai primit e74 si iti cumperi Slim-ul, cum recuperezi toate de pe HDD?
Prin transfer kit.
dj danny iti voi face eu alta(ma refer la tuning setup) si ma voi straduii sa iti fac un design fain :D
Ok. Pe la 10:30 intru si eu.
ok, eu intru acuma ca sa iti fac masina :D :P
Ai nevoie de Cr.? Cred ca am mai mult de 600.000.
LE: Mda... Mai asta lipsea, sa raman fara curent....defapt tot orasu nu are curent. Bine ca am semnal la Telefon.