Naspa rau!
Printable View
Salut. Am dat friend request lui stanzor1992 dar are lista de prieteni full... Id meu este GoroMareLive
k, imi voi sterge un "prieten" si te voi adauga :D loco eu un am chiulit niciodata :))
---------- Post added 14-10-2010 at 02:50 PM ----------
ti-am dat add
Si pe aici bate vantul. Se pare ca e greva.
Profu' de drift cam trage chiulu. :D
GoroMare ai primit masina de drift?
salut la toti!!!!am fost plecat la bunici :P!!!!deci ,ce facem azi????:))
Sorry pt. off, da ce-are Razvan de-i banat?
limbaj necorespunzator
---------- Post added 19-10-2010 at 08:22 PM ----------
goromare ti-am dat friend request dar nici un semn de viata.
UPDATE LA THREAD!!! fac tuning setup (drift) pentru aproape toate masinile cu tractiune pe spate. Cel care vrea sa invete are de unde alege (dupa preferinte):p
GoroMare a primit masina de Drift. Eu am trecut pe un Skyline R34.
r34???:-? nu mai bine alegeai un r32???? cu unu din ala merg eu, sau un r33, ti-as fi dat un setup perfect.
---------- Post added 22-10-2010 at 06:48 PM ----------
pentru cei care stiu sa faca drifturi si sunt interesati , pot participa la campionatul european de drifturi(edc), mai sunt 23 de locuri, calificarile incep de la data de 26 octombrie. Forzamotorsport.net Forums - European Drift Championship EDC ! 23 Spots left ! Sign Ups (Americans can sign up !)
a inceput campionatul european de drift :D pentru cei care vor sa il vada live sa intre aici Forza 3 EDC - live streaming video powered by Livestream
---------- Post added 26-10-2010 at 09:31 PM ----------
Forzamotorsport.net Forums - European Drift Championship ! Qualifying Now ! lista pentru prima runda a calificarilor :P, locu 10 cu 72 puncte. :((
guess who back
ce bine !!!!!!:x:* :D
Ajutati-ma si pe mine va rog!Cam ce masini as putea sa folosesc in forza3 pentru drift?Am inteles ca este o anumita clasa, sau?
Pentru inceput iti recomand o masina cu tractiune pe spate clasa S sau chiar A ceva mai slab sa te obijuiesti cu masina in timp poti s-o faci mai puternica.
eugenarad ai cont pe live?
Din pacate nu.Nu stiu cum sa il fac sa mearga.Deocamdata cercetez solutii:D.Mersi pentru raspunsuri!
Cauta pe google setari pe google "Drift Database Forza 3"
prima runda a campionatului european de drift Forzamotorsport.netForums - European Drift Championship ! Battles List Are Up Starts at 4pm GMT till when ever its done :P !(printre ultimele posturi, veti vedea cine cu cine va juca)