Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 7 of 7

Thread: Xbox 360 - DVD ROM partial functional

1. #1 SP
    Junior Member fylipdan's Avatar

Xbox 360 - DVD ROM partial functional

Salut! Am cumparat foarte recent o consola xbox360 cu rrod de pe site, i-am facut reparatia si acum functioneaza ok. Singura problema este ca DVD-ul (Ben-q) nu imi citeste jocurile, nici copii nici originale. In schimb imi citeste filme sau orice altceva. De precizat ca am intrat pe live si am facut ultimele update-uri de dashboard.
    Am incercat sa schimb dvd-ul cu altul de la consola unui prieten (Lite-on) si aceiasi problema. Ciudat este ca daca ii pun dvd-ul meu (Ben-q) pe consola lui, din nou nu ii citeste nici un joc.
    Trebuie sa instalez ceva drivere ca sa imi citeasca si jocuri? Ma puteti ajuta?

2. #2 SP
    Member liviu15's Avatar
    E treaba de modare vorbeste cu donley , dvd drive-ul nu are key sau are alt key scris in firmware care nu corespunde consolei tale , va trebui sa il duci la un modder sa iti extraga key-ul din placa de baza apoi sa ti-l incarce in drive. De aceea nu iti merge nici driveul de la alta consola.

3. #3 SP
    Junior Member Trancer's Avatar
    Recomand Dragos Cojan pentru aceasta operatiune!

4. #4 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Poate a vandut-o pentru ca a incercat so modeze si a pierdut dvdkey.. daca e versiune veche poti sa iti aflii dvdkey daca nu poti sa o arunci ..

5. #5 SP
    Junior Member fylipdan's Avatar
    Xbox-ul este versiune veche (fara HDMI) dar am intrat cu el pe LIVE si e updatat la ultima verisiune de dashboard.
    Am sunat la cineva care se ocupa de modari si mi-a spus ca nu mai are cum sa recupereze dvdkey pentru ca e updatat.
    Este adevarat sau nu?
    E cineva din Constanta sau din zona care m-ar putea ajuta contra cost?

6. #6 SP
    Member liviu15's Avatar
    Din pacate este , deoarece updateul blocheaza acele porturi din care se putea extrage key-ul , deci te-ai ales cu un dvd player , intra pe live mai joci demouri , si poate cumeri jocuri din games on demand dar nu merge cu card romanesc.
    Sau vezi daca mai are keyul cel care ti-a vanduto , sau cel care i-a modat-o.

7. #7 SP
    Junior Member zyx1141's Avatar
    Daca mai citeste cineva pe aici, acum se poate recupera key-ul si pe dashboard 2.0.3599 prin RGH.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.