In alta ordine de idei...
Vineri, ora 21:00 va astept la ceva distractie (meciuri de fotbal, curse, pisici obosite, etc) online. Cei care nu ma au in lista, sa dea add ;))
Printable View
In alta ordine de idei...
Vineri, ora 21:00 va astept la ceva distractie (meciuri de fotbal, curse, pisici obosite, etc) online. Cei care nu ma au in lista, sa dea add ;))
Ne vedem online, pisici obosite cu Toyota Aygo si Hummer H1. :evil:
Man tot ce pot sa iti spun eu este ca am observat ca si in viata reala masinile dotate cu abs ultimii 3-4 metri se inampla uneori sa ii parcurga cu rotile blocate..acum ce zici tu de 20-30m nu ma pot pronunta ca din pacat nu am xbox si nici forza 4 (am jucat doar forza 3).Oricum mi se pare un joc superb si daca as avea bani maine as cumpara un xbox numai pt. el..mai ales ca am avut xbox si l-am schimbat cu un PS3 pentru Gran turismo 5 .
Salutare, tocmai ce am pus si eu mana pe aceasta minunatie de joc, o sa dau si eu add la club, id-ul meu este "chiaunica" nu va sfiiti sa imi dati add , chiar vreau niste prieteni.
ne vdm pe traseu! :yes:
vin si eu cu o mica intrebare:
si am primit si un mic bonus de 4 masini pentru LV 15 pe care il am la FMZ3 + 25.000 CR pe care ii gasesc in banca, masinile le am gasit in garaj, dar nu stiu unde este aceasta banca ma poate ajuta cineva?
Daca vrei un sfat..daca ai posibilitatea sa iti cumperi(dispui de banii necesari sau ma rog..) si iti doresti asta, fa-o.Cum am zis eu am schimbat xbox-ul cu ps3 pentru a putea juca GT5 si ATAT, nimic mai mult pentru ca sunt un fan ca sa zic asa al simulatoarelor si nu am regretat deloc, daca si tu esti interesat de astfel de jocuri si din cate stiu esti ;)) nu cred ca ai cum sa dai gresi cu un joc ca Forza mai ales ca Forza 4 pare a fi mult mai real decat predecesorii lui...
Forza Motorsport - The November Speed Pack
Aventador = LOVE
Sigur sigur, daca nu intervine divinitatea in vreun fel, imi iau xbox pt forza 4 peste vreo luna jumate
Cateva shot-uri pe un Audi R8 LMS cu primul meu vynil design, friskyRadio, textul si emblema postului meu de radio preferat. :D
Dupa un timp o sa dispara Season Pass de pe marketplace ? Pe la sfarsitul lui noiembrie il cumpar si eu, primesc DLC-urile care se lanseaza, cele cu American Muscle Car Pack si Speed Pack ?
Nu cred ca o sa dispara Season Pass-ul prea curand. Sunt cam dezamagit de primele doua pack-uri, nu e nici o masina care sa ma intereseze.
Prea multe masini americane !
Grey, sorry cand te-am lovit pe Catalunya dar imi apareai in mai multe locuri pe traseu... Ba in stanga, ba in fata mea. Nu mai stiu cine era in spatele meu pe Fujimi cand eram cu Eclipse-ul, am tras tare de volan ca mi-a aparut o pisica in fata. :))
Sper ca data viitoare sa nu m-a mai sacaie nimeni.
Nu de mult am cumparat casca da vad ca face figuri. La inceput v-am auzit dupa am inceput sa tot aud in casca "pacaituri", m-am enervat si le-am dat jos...
Prieteni, am mancat cam mult in seara asta, nu am mai ajuns inapoi la consola :)) Sunt cam noob cand vine vorba de online cu prietenii la Forza, dar invat,invat. :>
O sa incerc sa scot niste poze din seara asta. :evil:
Sorry guys ca nu am reusit si eu sa intru... dar eram catranit foc. Nu-mi mai gasesc cablul de incarcat casca... si fara chiar nu avea farmec. Aveti idee de unde achizitionez si eu prostia aceea de cablu usb? Sau daca aveti vreunul extra, i'll pay you extra gold! Thx!
Btw, cum a fost? Cum merge multiplayer-ul? Ceva issues?