Ora trebuia anuntata cu o zi inainte.... Duni, cand vezi ca intru la xbox sa imi dai un invite.
Printable View
Ora trebuia anuntata cu o zi inainte.... Duni, cand vezi ca intru la xbox sa imi dai un invite.
Cine ma poate ajuta si pe mine cu cateva Ferrari-uri pentru "Ferrari Collector" achievement? Imi mai trebuiesc 5. Bineinteles le voi returna inapoi dupa ce iau achievementul. Iata care sunt acestea:
- 1998 #12 Risi F333
- 2010 #83 F430 GT
- 2010 #89 F430 GT
- 1957 250 Testa Rossa
- 1957 Ferrari 250 California
Am eu #83 sau #89 F430 GT (nu sunt sigur care dintre ele), pot sa o trimit si daca nu am Gold? Prima data sa fac rost de un controller.... :)
Gold nu mai am din 7 Martie si controller-ul e spart din 19 Martie. :))
Asa pofta am sa joc Forza, pana de paste sper sa imi iau controller si gold.
dau la schimb toate dlc-urile de la gow3 sau mw3 sau fm4 pentru un cod gold de trei luni
Am rezolvat cu un tip din Anglia. Merci djdanny pentru intentie.
Garajul din FM4 are o limita de stocare a masinilor?pentru ca imi dispar masini din garaj dupa achizitionarea unei masini.
Vineri, ora 20:00.000, toti membrii din club-ul Frisky Brother avem intalnire in paracarea de pe Fujimi. Suntem o gramada in clubul dar 2-3 prezenti la joc.
vezi ca am cerut request sa intru in club.
pai macar sa conduc si eu masinile altora :evil:
Buna as dori sa intru si eu intrun Club romanesc sunt dispus sa joc aproape zilnic dupa Ora 15 si tot weekendul
Id live xDANGEROUSCATx. CU TOT CU x-uri
Gee, nu mai gasesc pe nicaieri jocul la un pret decent.. pe zavvi/shopto/thehut este Sold Out la Forza 4, iar in Romania cel mai ieftin e vreo 160 lei la Altex.
Daca vrea cineva sa joace zilele astea sa ma adaugati si pe mine va rog, poate facem un party si un cruise session :) .
Gamertag: JellySkunk
Cine ma ajuta si pe mine cu cateva masini? Am nevoie de:
Aston Martin DBR1
Shelby Cobra Daytona Coupe
Ferrari 250 Testa Rossa
250 GTO
250 California
F50
599 GTB Fiorano
FF
599GTO
Enzo
#89 F430GT
#83 F430GT
599xx
#12 Risi F333
Bineinteles, dupa ce iau achievementurile am sa inapoiez masinile. :)
Chiar nu are nimeni una din masinile de mai sus?
Dispar masinile din garaj? Nu mai gasesc Zonda R-ul, WTF ? De vandut nu l-am vandut.:-S
Sa vad ce am si eu din lista cu Ferrari