-
Chitara pt 360
Salutare.
Mi-am luat recent jocul Guitar Hero World Tour pentru 360, si am optat pentru versiunea care vine cu un controller chitara.
Faza e ca eu nu stiam ca fata de GH3, World Tour se joaca numai cu instrumente, si nu merg si nu mai merge jucat cu gamepadul, asa ca nu-l pot juca in co-op, ceea ce ia din farmecul jocului.
Deci, am decis sa mai cumpar o chitara, problema e ca nu am nici cea mai vaga idee de unde. Evident ca nu incape discutie sa mai cumpar odata tot pachetul cu jocul, asa ca daca stie cineva de unde pot cumpara o chitara de 360 compatibila cu world tour (cu sau fara fir, nu conteaza), any help would be great :D
-
-
Mai bine iti iei un set de tobe. Cred ca e mai fun asa cooperativ pentru ca notele de bass nu sunt chiar asa interesante.
-
Da tobele sunt Geniale.Am jucat eu cu tobe si ajunsesem sa dau ca disperatu din maini...era o senzatie mai tare decat sa dau din cele 4 degete.
-
ultima oara am vazut la Diverta in Plaza Chitara da nu m-am uitat sa vad la ce pret este ..
-
Ca sa nu deschid alt topic.....merge chitara de la Guitar Hero la Rock Band?
-
1 Attachment(s)
-
merge pe World Tour. Poza pe care a dat-o SpitFire e obsolete.
TOATE instrumentele sunt compatibile intre Rock Band si World Tour mai putin pe Wii.
UK Online Video Games And Consoles Video Games + Free Delivery in Uk orders before 5.30pm dispatched same day - ShopTo.Net Poti sa-ti cumperi chitara separata si tobe separate :-B
Personal iti recomand tobele. Chitara bass e foarte monotona, nu e atat de fun precum tobele.