Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 17 of 17

Thread: Sunt nou si habar nu am ce sa aleg...

1. #1 SP
    Junior Member SUPERMAN's Avatar

Sunt nou si habar nu am ce sa aleg...

Plusuri Xbox360 - din cate am vazut grafica e mai ok ca si la PS3
    si se pare ca se poate moda...(nu e un criteriu de baza...dar daca se poate juca mai
    ieftin de ce nu?)
    Minusuri - RROD care mie personal m-i se pare inaccesibil la o consola
    coolerul suna f tare comparativ cu PS3 (la mine e umpic de problema ca as baga
    noaptea...ca nevasta face scandal iar daca suna urat...am o mica problema)

PS3 - Plusuri se pare ca e arma viitorului tehnologic vorbind...am inteles ca vor aparea si jocuri care sa
    utilizeze intr-adevar procesoarele alea in plsu si ce o mai avea el in plus
    Este incredibil de silent...deci n-am baiuri noaptea
    este RROD free si este f fiabil in general

Minusuri - jocuri doar originale...inca odata ...nu e un crieteriu da prinde bine un joc mai ieftin....
    ceea ce nu e cazu la PS3 inca!

P.S. Am deschis topic aici desi puteam deschide la PS3...dar va rog fiti obiectivi si ajutati-ma!!! Multumesc.

2. #2 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    ai uitat sa adaugi un minus la ps3.NU ARE GEARS OF WAR.

3. #3 SP
    Member mishu's Avatar
    Si nici Halo 3

4. #4 SP
    Acuma daca e sa fim pe partea cu jocurile...sunt jocuri decicate pt PS3 si jocuri dedicate pt XBOX360, clar ca pe partea de jocuri Xbox360 este in fata avand un oarecare avantaj aparand mai repede...dar problema ar fi daca mi-as lua xbox si ar incepe baiurile cu rrod-ul....iar treaba cu garantia nu ma prea incalzeste...sa fug cu aparatu in service si tot asa...asta e marea problema...are cineva vreo idee cum se poate evita treaba aia...sau e doar chestia de noroc? Daca e chestie de noroc atunci cumpar ps3...eu sunt cam ghinionist din fire.

5. #5 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by teodor15 View Post
    ai uitat sa adaugi un minus la ps3.NU ARE GEARS OF WAR.
    pai atunci trebuie sa puna si la xbox 360 - ca nu are god of war III ( cei drept inca nu a aparut ) si nici MGS 4

SUPERMAN : vorbeste cu Donely el stie cel mai bine ce sa faci inpotriva RROD.bafta

6. #6 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    daca iei consola sh iti poti pune un ventilator suplimentar deasuptra la procesor.ajuta foarte mult.xboxul meu este fabriucat pe data de 16-12-05,a dat rrod a fost facut xclamps si cam de un an merge struna

7. #7 SP
    Ma mai dau pe forumuri sa vad ce si cum...

8. #8 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by SUPERMAN View Post
    Ma mai dau pe forumuri sa vad ce si cum...
    Eu zic sa stai aici. Nu gasesti nimic in plus la restu. Poate chiar te informeaza gresit.

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Eu zic sa stai aici. Nu gasesti nimic in plus la restu. Poate chiar te informeaza gresit.
    Da...e o idee...tre sa dau o fuga la un amic...am aflat ca si-a luat PS3 acu 3 zile...sa vad ce impresii are si cum se misca...dupa care sa vb cu ronan ...sa trec pe la el sa vad un x360...poate reusesc sa-mi fac o parare...

10. #10 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    daca mergi pe premiza se modeaza joci mai ieftin...mai bine nu deschideai topicul

jocuri gasesti ieftine si crede-ma ca stiu ce zic. colectia mea spune multe. la mine e simplu. nu cumpar o consola sa incep sa bag in ea ventilatoare clampuri and shjit. o iau noua, am garantie si ma joc. punct. cat despre exclusivitati...dont care. joc ce am pe consola pe care o am fiecare in parte este la fel de buna cu jocurile aferente.

sfat pe viitor. astfel de topicuri duc la discutii vs. nu trebuie sa te sfatuiasca nimeni ce faci cu banii tai. iti iei ce iti permiti si joci de asemenea.

bafta in alegerea pe care o vei face.

11. #11 SP
    Member alalalt's Avatar
    *tanarul alalalt intra pe forum
    *imediat simti in aer mirosul de console wars

Acum ca mi-am facut introducerea, o sa trec la subiect. Raspunsul: da cu banul.
    Serios acum, ambele console sunt foarte bune, fiecare are plusurile si minusurile sale.

Cum sunt posesor al unui xbox 360, o sa ma axez pe subiectul asta. Parerea mea este ca nu ar trebui sa iti fie atta de frica de RROD (cui i-e frica cui i-e frica de RROD), in special daca vrei sa iti cumperi varianta elite sau premium. Cu NXE (cauta pe google daca nu sti despre ce vorbesc), ai posibilitatea instalarii jocurilor pe HDD. In aceasta situatie, dvd-romul nu mai este folosit, rezulta:
    * Temperatura mult mai scazuta pentru GPU => sanse foarte mici de RROD
    * Zgomot 0. Zgomotul produs de consola este datorat dvd-romului. Cum acesta nu mai este folosit => consola silentioasa => nevasta fericita => nu dormi pe canapea in noaptea respectiva

Cred ca raspunsul il vei gasi in jocuri.
    Pe de o parte (PS3) ai Uncharted, Little Big Plannet, Metal Gear Solid 4 (doar ca sa enumar cateva), iar pe de alta parte (X360) ai Gears of War 2, Fable 2 si Halo 3.

Sfat: nu aduce vorba de asa zisele "bacupuri".. altfel mai devreme sau mai tarziu o dam in flameuri.

Sfat *2: daca nu ai mai avut consola pana acum, cumpara un Playstation 2. Este (am spus-o si ma repet, este doar parerea mea) cea mai distractiva consola de pana acum. Si pana la urma totul se rezuma la asta..

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    *tanarul alalalt intra pe forum
    *imediat simti in aer mirosul de console wars

Acum ca mi-am facut introducerea, o sa trec la subiect. Raspunsul: da cu banul.
    Serios acum, ambele console sunt foarte bune, fiecare are plusurile si minusurile sale.

Cum sunt posesor al unui xbox 360, o sa ma axez pe subiectul asta. Parerea mea este ca nu ar trebui sa iti fie atta de frica de RROD (cui i-e frica cui i-e frica de RROD), in special daca vrei sa iti cumperi varianta elite sau premium. Cu NXE (cauta pe google daca nu sti despre ce vorbesc), ai posibilitatea instalarii jocurilor pe HDD. In aceasta situatie, dvd-romul nu mai este folosit, rezulta:
    * Temperatura mult mai scazuta pentru GPU => sanse foarte mici de RROD
    * Zgomot 0. Zgomotul produs de consola este datorat dvd-romului. Cum acesta nu mai este folosit => consola silentioasa => nevasta fericita => nu dormi pe canapea in noaptea respectiva

Cred ca raspunsul il vei gasi in jocuri.
    Pe de o parte (PS3) ai Uncharted, Little Big Plannet, Metal Gear Solid 4 (doar ca sa enumar cateva), iar pe de alta parte (X360) ai Gears of War 2, Fable 2 si Halo 3.

Sfat: nu aduce vorba de asa zisele "bacupuri".. altfel mai devreme sau mai tarziu o dam in flameuri.

Sfat *2: daca nu ai mai avut consola pana acum, cumpara un Playstation 2. Este (am spus-o si ma repet, este doar parerea mea) cea mai distractiva consola de pana acum. Si pana la urma totul se rezuma la asta..
    Hahahaha...cel mai tare raspuns de pana acum..."da cu banu" da...si aia e o idee...am mai avut inainte (acu vreo 4 ani) un XboX, am sa fac o vizita la prietenii mei sa vad ce si cum

13. #13 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Superman, thread-ul asta nu-si are rostul, gindestete ce fel de jocuri vrei si atunci ai sa stii ce conola vrei, cum spunea un user mai devreme daca vrei fun iti cumperi un PS2 sau un Wii.

14. #14 SP
    Mda...in general m-am lamurit...dar dc ma tot indrumati toti catre ps2 sau amaratul ala de wii daca vreau fun...sa inteleg ca cu xbox360 sau ps3 nu e fun sau cum e treaba? Am ramas la PS3 dupa ce am testat consola alaturi de xbox in mediagalaxy, in ceea ce priveste "paleta" de jocuri pe care la are ps3 chiar daca nu e asa larga ca si la xbox e arhisuficient pt mine...la inceput de ianuarie mi-l cumpar, multumesc pt unele sfaturi, spor la treaba!

15. #15 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    buna alegere

16. #16 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Quote Originally Posted by SUPERMAN View Post
    Mda...in general m-am lamurit...dar dc ma tot indrumati toti catre ps2 sau amaratul ala de wii daca vreau fun...sa inteleg ca cu xbox360 sau ps3 nu e fun sau cum e treaba? Am ramas la PS3 dupa ce am testat consola alaturi de xbox in mediagalaxy, in ceea ce priveste "paleta" de jocuri pe care la are ps3 chiar daca nu e asa larga ca si la xbox e arhisuficient pt mine...la inceput de ianuarie mi-l cumpar, multumesc pt unele sfaturi, spor la treaba!
    Nu o sa regreti alegerea facuta

17. #17 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    problema rezolvata... thread inutil si prin urmare closed

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.