Are cineva jocurile astea? (X360/PC) <3 Cross-platform - niște capodopere!![]()
Dacă da - add RonanN1 - pentru un Mega Team (on-line)![]()
Are cineva jocurile astea? (X360/PC) <3 Cross-platform - niște capodopere!![]()
Dacă da - add RonanN1 - pentru un Mega Team (on-line)![]()
Il am eu.Si pot sa joc si pe live pt ca pana la urma mi-am facut alt cont live si am renuntat sa imi mai Bat capu cu mailuri la microsoft.Oricum aveam putine puncte(2500).Ne auzim pe mess si dupa ora 11 pe live.
Super jocul,intr-adevar un third person shooter pe placul meu.Merita din plin jucat,story-ul interesant,gadgeturile, robotii, sunt de vis,iar finalul este un pic ciudat dar merita jucate toate misiuniile. Sunt curios cum este versiunea multiplayer
![]()
Daca poti juca intre 2 AM si 6 AM cand stau eu de obicei pe Live (temporar, cel putin) chiar as juca un joc.
E unul din jocurile mele preferate (TOP 5). Mai ales pentru modul de aim si control![]()
De fiecare data cand am jucat pe Live am nimerit acelasi grup de americani incat aveam impresia ca aia sunt singurii care joaca.
...jucăm �n seara asta? (sau mă rog...jucam?)
Pastilutza, ți-ai rezolvat problema?
Khan, am așteptat să primesc ceva mesaj pe live de la tine ca să jucăm...
...n-am iesit din joc de la 4AM. Am luat - Conqueror Medal, Ace Medal, Elimination Medal
...mai este una! hai, hai!(am o japoneză cu noi - hi! sakura9)
Fac o pauză acum de...zece minute să măn�nc și apoi sunt on-line.
il am eu, dar din pacate nu imi place multi la el... parca este prea impiedicat modul de joc... am jucat ceva totusi si multi.. mi se pare ca sunt level 47 sau 48
Lost Planet: Extreme Condition Colonies e mai bun pe partea de MP. Are un mod de joc �n plus - Human vs Akrid + arme noi, personaje noi și hărți noi.
*p.s.
Lost Planet: Extreme Condition �l joc �ncă din 2007, era și timpul pentru niște medalii![]()
Pai am live dar nu joc pe contu meu...joc pt contu prietenului care mi-a imprumutat consola.Ronann fa loc ca sa imi dai add ca cica nu ai loc in lista.
Lost Planet a fost primul joc pe care la pupat consola mea,il imprumutasem de la Ubisoft..din pacate nu suficient cat sa il joc mai mult![]()
damn. eu n-am mai intrat ieri. am avut ceva de rezolvat. nasol ca eu atunci practic vin de la munca si nu am timp gen zilnic.
Lost planet a fost portat si pe ps3nu mi sa parut nu stiu ce probabil pentru 2007 era mai ok
Unul dintre cele mai bune third person shooter cel putin la partea de multiplayer. Rivalizeaza cu Team Fortress 2. Si amandoua ingenuncheaza multiplayul de la MSG4.
Eu nu pot sa joc nici in seara asta.Au ai mei joi si vineri examene si nu pot sa trag net la consola.Toate cablurile sunt luate si nu am nici unu liber si pt xbox.Imi pare rau RonanN.Maine seara stau toata noapte si jucam cat vrei tu.
Bookmarks