Noile episoade Spartan Ops sunt incredibile, nu-mi vine sa cred ca nu cer bani pe ele ca si dlc sau season pass etc. Practic te simti ca joci o campanie noua, iar locatiile sunt toate noi, nu sunt prezente nici in single sau multiplayer.
Pai de aia ai downloadat acei 2GB. Locatii noi, lacuste... pardon, alea sunt gears... pardon, nu mai sunt nici acolo.![]()
Deci am sters cred probabil acel mesaj sau email care microsoft mi l-a dat(sau nu mi l-a dat niciodata)ca sa deblochez specializarile pana la SR 130.Am facut cont pe 343 forums si am zis ce zic acum(asta a fost acum 1 luna).Azi intru in halo 4 sa vad daca s-a schimbat ceva si s-a schimbat am acces la pioneer si la pathfinder .Mai am inca doua specializari rogue si tracker de deblocat.Alea cum le dau unlock(am trimis email la 343 bungie si nimic nu mi-au raspuns)
Deci pana la urma halo 4 isi merita sau nu bani? cam cate ore de joc are campania la single player ?![]()
Eu am jucat zilele astea vreo doua ore la un amic in singleplayer si mi-a placutm maxim. Cand ajunge si asta la 30e pe zavvi sar pe el.
Il gasesti la banii astia pe forum: http://www.consolegames.ro/forum/f93...vand-halo-4-a/
In afara de codul de Live, nu este alt cod la varianta normal care sa-ti limiteze experienta de joc.
isi merita fiecare banut!
pe langa Campania single player mai sunt asa zisele Spartan Ops - care vor fi in final 10 sezoane a 5 misiuni, ce pot fi jucate in single player si sunt cel putin pe masura campaniei SP si vin insotite de o poveste narata in filmulete de cate 5-6 minute.
dar multiplayerul nu ar trebui neglijat... e punctul forte al jocului/seriei.
---------- Post added 08-02-2013 at 08:13 PM ----------
Am uitat! scuze!
Bookmarks