Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 411

Thread: Ce parere aveti de noul dashboard ce va veni in toamna?

1. #121 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Domnilor daca e sa iti iei ban iti iei. Am citit pe Net ca cineva si-a luat ban pentru ca avea facut 12V Fan Mod. A vorbit cu aia de la microsoft si ii sa zis ca motivul banului a fost modificarea consolei. Total aiurea. Toata povestea Xbox-Scene News: Xbox Live ban updates

2. #122 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Mai conteaza. La ei din moment ce ai deschis consola nu ii mai intereseaza ce ai facut pe acolo.

3. #123 SP
    Senior Member muggs's Avatar

4. #124 SP
    Member obidan's Avatar
    Cred ca pana la urma ma risc eu si fac un preview

5. #125 SP
    Member maniac360's Avatar
    Daca descarc versiunea de pe net a noului dashboard si nu am xboxu modat as putea lua oare ban?
    Ma mananca tare sa-l testez, sa vad cum e cu optiunea de a copia jocurile pe hdd, singura care ma atrage de altfel.

6. #126 SP
    Member alalalt's Avatar
    Nu, dar nu vei putea accesa xbox live pana pe data de 19 noiembrie.

7. #127 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    ban nu iei sigur , a confirmat si major nelson , doar ca nu vei putea intra pe live pana pe 19

8. #128 SP
    O data instalat pot sa revin la cel vechi?

9. #129 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    O data instalat pot sa revin la cel vechi?
    nu... adios.. si nu ai live pana pe 19

10. #130 SP
    Ok Raman la old style dashboard

11. #131 SP
    Member piratu360's Avatar
    da de ce nu te poti conecta la live pana pe 19? si dak instalezi NXE acuma n-o sa fie probleme pe 19?

12. #132 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by piratu360 View Post
    da de ce nu te poti conecta la live pana pe 19?
    Pentru ca sistemul LIVE nu-ti recunoaste consola cu noul dashboard pana atunci,daca nu ai fost in programul beta.
    si dak instalezi NXE acuma n-o sa fie probleme pe 19?
    Nu prea are ce sa-ti afecteze decat update-ul cu avatars si ce or mai adauga nou.

13. #133 SP
    Max
    Member Max's Avatar

14. #134 SP
    Member kane86's Avatar
    Pot sa downloadez noul dashboard si daca nu am Cont Gold ?

15. #135 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    Pot sa downloadez noul dashboard si daca nu am Cont Gold ?
    da.pentru ca noul dashboard este de fapt un update,nu un feature din pachetul gold.

16. #136 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    da.pentru ca noul dashboard este de fapt un update,nu un feature din pachetul gold.
    da...corect. ms

Quote Originally Posted by muggs View Post
    A bagat cineva noul Dashboard de aici sau de pe oricare alt site? E ok sau sa mai asteptam pana pe 19?

Nu am mai putut astepta si am instalat noul Dashboard.
    Primele impresii:
    1. Se instaleaza foarte usor si rapid (pui dir pe un flash, il bagi in port, 2 pop-uri si gata) .
    2. Raman absolut toate setarile precedente (chiar si tema mea cu gta4 ).
    3. Nu iti poti edita deocamdata noul avatar (ramai cu cel vechi pana pe 19 noiembrie).
    4. Am instalat pe HDD GTA-ul in aproximativ 10 minute. Acesta se incarca ceva mai rapid (nu mai treci de imaginea cu baietii care joaca domino, dupa care intri in joc) - salvezi cam 10 secunde daca nu mai mult, dupa cate am vazut si pe alte siteuri depinde de la joc la joc.
    5. Si silent in sfarsit !!!
    6. Atentie ca nu va puteti folosi de Xbox Live pana pe 19 daca instalati acum update-ul. Eu nu joc online si de asta m-am grabit putin, cel mai mult pentru partea cu instalarea jocurilor pe HDD.

Ar mai fi multe chestii dar sunt deja discutate (interfata mai prietenoasa si meniu ceva mai ergonomic, meniu complex al dash-ului in timpul jocului, etc etc)

17. #137 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    toti care l-ati incercat scrieti acelasi lucru... am instalat joc pe hdd si are interfata mai frumoasa... dar daca exista ceva noutati, nu scrieti nici unul... suport xvid/divx cu subtritrari? suport mkv? etc etc

18. #138 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    nu stiu cei cu atata graba cu instalarea noului dashboard...rabdare pana pe 19,nu mai e mult...nu stiu cati dinte voi stati prea mult prin dash...kestia asta o sa faca oamenii sa petreaca mai mult timp pe market place,sa ne cumparam mai multe teme de la ei..ca deh,doar e o experienta noua si se merita...zimi te rog kane86,de cand tiai instalat noul dash,nu ti se pare ca stai mai mult pe el decat inainte?

19. #139 SP
    Member leggollas11's Avatar
    lumea se grabeste sa instaleze noul dash ca sa vada cum e cu rulatul jocurilor de pe hdd...de dragul unui loading mai rapid cu 3-5 secunde poate nu se merita.... dar faptul ca nu se mai incalzeste in halul ala consola .... priceless

20. #140 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Ai uitat de zgomot...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 21 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast