Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 21 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 411

Thread: Ce parere aveti de noul dashboard ce va veni in toamna?

1. #141 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    toti care l-ati incercat scrieti acelasi lucru... am instalat joc pe hdd si are interfata mai frumoasa... dar daca exista ceva noutati, nu scrieti nici unul... suport xvid/divx cu subtritrari? suport mkv? etc etc
    asta se poate citi la producator (xbox.com) sau pe google...ce vrei sa-ti zic toate noile caracteristici cu care vine..chiar nu vad rostul

2. #142 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    asta se poate citi la producator (xbox.com) sau pe google...ce vrei sa-ti zic toate noile caracteristici cu care vine..chiar nu vad rostul
    Pai mai mult ca sigur ca Dj Mo se astepta ca sa zica cineva ca a reusit sa ruleze un mkv, asa cum a zis producatorul, sau ... din contra.

3. #143 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    nu stiu cei cu atata graba cu instalarea noului dashboard...rabdare pana pe 19,nu mai e mult...nu stiu cati dinte voi stati prea mult prin dash...kestia asta o sa faca oamenii sa petreaca mai mult timp pe market place,sa ne cumparam mai multe teme de la ei..ca deh,doar e o experienta noua si se merita...zimi te rog kane86,de cand tiai instalat noul dash,nu ti se pare ca stai mai mult pe el decat inainte?
    sincer nu ca nu am de ce . eu mi l-am instalat pentru silentiozitate in primul rand si ff putin pt noul look. nu mai zic ca pentru mine nu sunt deloc interesante chestiile astea cu teme si alte lucruri cum ar fi mediacenter etc ( in cazul meu chiar nu vad utilitatea posibilitatii de a vedea poze filme pe consola ca oricum am conectat pc-ul prin vga la LCD si xboxul prin hdmi)

4. #144 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    daca tu imi arati pe xbox.com sau gasit pe google, lista cu ce vine noul update... no comment.. si scoate gamertag-ul din semnatura te rog

5. #145 SP
    Member leggollas11's Avatar
    pe xbox.com nu sunt acele detalii..... dar google... pai google le stie pe toate mha baieti.... sper sa nu fie considerat reclama sau ceva fiind un alt forum dar : NXE brings codec update? - Xbox 360 & Xbox Forums .... se pare ca NXE nu vine si cu alte codecuri noi pt filme.... si .mkv support.... still just a dream.

6. #146 SP
    @elf - zvonuri si ipoteze tot citesc de jumatate de an... eu vb. de ceva oficial

7. #147 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Pe mine sincer ma doare la basca de noul dashboard...It's all about the games.

8. #148 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    @elf - zvonuri si ipoteze tot citesc de jumatate de an... eu vb. de ceva oficial
    ceva oficial apare pe 19

9. #149 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    eu am decat 20 de giga hard luat pt arcade,sincer mai mult de 2 joace nu o sa pot instala,iar mie imi place diversitatea...ma joc 3 - 4 jocuri in acelasi timp.trebuie sa fie un joc al naibii de bun pt mine (ex.dead space,condemned) ca sa joc decat ala pana il termin

apropo, kane86...iu ai zis ca ai instalat gta4 pe hard...se incarca mai repede texturiile?

10. #150 SP
    Member SiCK's Avatar

apropo, kane86...iu ai zis ca ai instalat gta4 pe hard...se incarca mai repede texturiile?
    alalalt l-a instalat,GTAIV e smooth.

11. #151 SP
    uuuuu
    uite acum din cauza asta...imi vine sa iau si eu ala pe flash si sa instalez
    am o teama de ban...cine stie cum microsoft kiar se supara si lanseaza un banwave..nu pentru console modate..ci pt cei care aveau deja instalat updateul si nu sunt pe lista

12. #152 SP
    Junior Member sebah_fit's Avatar
    eu nu zik nik de noul dash,doar sper sa fie fun...k din demostratiile vazute mi sa parut misto

13. #153 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    pe mine ma seaca mestecatul ala care il face unitatea optica la dvd.

Chiar imi puneam sperantele ca vor aduce inbunatatiri la codecuri si la titrari.Totusi inca mai sper pana pe 19.

14. #154 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    hmm, sa inteleg ca Rockstar asteapta lansarea NXE ca sa ne putem si noi juca add-onu ca lumea? poate iese si add-onu pe 19 ca sa fie o zi de pomina. imi iau in pana mea concediu in ziua aia cu atitea evenimente.

15. #155 SP
    ei bine in toata ignorantza mea de mai devreme...nu am rezzistat tentatiei si am instalat si eu "paketul"
    evident prima kestie facuta a fost instalarea gta-ului pe hard,e ciudat sa te joci in atata liniste,fara sunetul facut de unitatea optica..si apoi cand termini consola sa nu fie prea calda ...am fost impresionat...cat despre dashboard...se vede ca e in beta...asta este voi sta fara live pana pe 19....si cu teama ca voi lua ban,dar sper ca microsoft sa nu fie atat de rai....
    well...
    apropo am facut un test...am scos atat hardul cat si memory stickul dupa instalare si am restartat consola fara ele...dashboardul era tot acolo,instalat(cel nou adica)..nu inteleg cum sa facut instalarea,adica unde sa instalat pana la urma..ca pe hard sau flash nu este..de ce mai necesita hard sau stick?
    daca odata instalat va ramane acolo si fara ele....daca stie cineva

acum ramane urmatorul curajos sa incerce...e misto...vba lui kane86....se merita...pentru sanatatea consolei...

16. #156 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    mda

pai treaba nasoala e cu consola modata.Nu ma risc pana nu sunt sigur.Totusi vreau sa mai joc si eu multiplayer in viitor.

Probabil are o memorie interna,crezi ca setarile consolei erau "retinute" de hard ?

17. #157 SP
    Member leggollas11's Avatar
    apropo am facut un test...am scos atat hardul cat si memory stickul dupa instalare si am restartat consola fara ele...dashboardul era tot acolo,instalat(cel nou adica)..nu inteleg cum sa facut instalarea,adica unde sa instalat pana la urma..ca pe hard sau flash nu este..de ce mai necesita hard sau stick?
    daca odata instalat va ramane acolo si fara ele....daca stie cineva
    Necesita spatiu pe hdd/memory.stick pt avatars... si tot ce contine pachetul... nu pt un simplu dash care se pune peste cel vechi in flashRom.

18. #158 SP
    Speaking in a recent interview Microsoft's Jerry Johnson said that the redesigned Xbox 360 dash isn't finished yet and detailed plans to bolster the backend with new applications and content.
    "There's still a lot of stuff we want to do," Johnson told CVG in an interview. "Half the things we wanted to do [in NXE] we cut out of the service.
    "One of the nice things we did was this architectural change to make things more published and driven from the service. All of a sudden we opened up the platform to say 'I don't have to wait until once or twice a year to release something onto the dashboard'
    si
    Speaking to VideoGamer.com in an interview to be published later this week, Microsoft's UK head of gaming and entertainment Stephen McGill said that there was "lots of great stuff" coming in 2009 that people "don't know about"
    McGill said: "Well I know a lot of the games coming out from us and our third parties. Most of them, in fact, have not been announced because everyone's very focused on what's out for Christmas. So it would do our third party partners a disservice for me to announce their great line-ups before they're ready to."
    When asked if Microsoft had surprises in store for 360 owners in 2009, McGill replied: "You could expect that, yeah absolutely.

19. #159 SP
    Member toto's Avatar
    Adevarul e ca, consola e mult mai silentioasa si nici nu se incalzeste prea tare ,. pacat totusi ca necesita dvd-ul in consola , ar fi fost mai interesant fara , cred totosi ca unele date le mai ia si de pe dvd caci se simte ca-l roteste usor.

20. #160 SP
    Member St Mael's Avatar
    Cred ca nu ai dreptate. Probail ca tu confunzi zgomotul ventilatorului sau altceva cu invartitul discului, pentru ca la Xbox 360 cand incepa sa citeasca unitatea optica nu mai exista niciun dubiu. Ba chiar si vecinul de sus cred ca isi da seama cand joci de pe disc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 21 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast